Dizajn noktiju

Miksuem

Pozdrav svima   Rijetko imam želju baviti se nekakvim dizajnom noktiju, radije slikam na stari način, kako kažu   Nedavno me inspiracija preplavila i željela sam ponoviti Chanel manikuru, mislim da je mnogi pamte.
Kliknite ...
Moji pomagači su O.P.I "DS Radiance" (DS 038) i O.P.I "Dobio sam sastanak s vitezom!" (NL R46), napisala je post o njemu.
Pokazalo se da je jednostavno napraviti manikuru, bojala sam se da će biti teško nanijeti ružičasto točno i ravnomjerno. Naravno, nisam na kraju majstorski, ima mane, ali po mom mišljenju to izgleda dobro.  
Prvi korak je nanošenje baze. Dalje sam trebao nanijeti 2 sloja "DS Radiance", ima prilično gustu teksturu
Solo bi izgledao ovako (na kamilici)
Vjerujem da je vrlo pogodna za nadolazeću jesenju sezonu za pletene ili vunene stvari  
Zatim sušimo naš osnovni lak i nastavimo na ono najzanimljivije - nanosimo naš ružičasti centar! Povukao sam se oko 2-3 mm od linije kutikule, samo ne zaboravite ostaviti "srebro" uz rubove bočnih valjaka. Stavio sam točku, vodio je u sredini, pa lijevo i desno, općenito, poput obične slike noktiju, samo u smanjenom formatu   Najvažnije je da ruke ne drhte i da imaju oslonac u obliku stola ili nečeg drugog pouzdanog, tada će linije biti glatke i jasne. Bolje je odmah prikupiti više laka kako s prvog sloja ružičasto središte ne bi zasjalo (shvatio sam iz vlastitog iskustva kasnije)), inače će biti teško ponoviti točno duž konture bez izlaska izvan granica našeg "smanjenog nokta". Završna faza - sušenje i voila  
Koliko se sjećam, modeli iz revije Chanel imali su ovalne nokte, imam četvrtaste, ali i meni se to sviđa.


Flash. (Obožavam ovaj „metalik“ lak, tako lijepo odražava svjetlost   )
Ova manikura će vam trebati malo više vremena, ali izgleda neobično i privlači pažnju drugih  
Nadam se da ste bili zainteresirani   Hvala na pažnji, Natasha!

Pogledajte video: Miksuem feat. Royce (Travanj 2020).

Loading...