Blogovi

Moja proračunska zadovoljstva su H&M Kiss Kiss sjajilo za usne i tetovaža Maybelline Color 05 Eternal gold

Bok cure! Ispričat ću vam o pridošlicama moje torbe za šminku, H&M sjaj za usne i Maybelline krema za tetovažu sjenila, u nijansi 05 Vječno zlato.

Počet ću sa sjajem. Swatch u ruci:
a na usnama na suncu

sunce se sakrilo

Umjetno svjetlo s bljeskalicom
Moja djevojka mi je poklonila ovu slatku sitnicu, u početku sam mislila da je to samo balzam, ali ne, sjaj je napisan na pakiranju. Ali usne dobro vlaže, pa će djelovati i kao balzam. Ne daje nikakvu boju usnama, čini mi se da malo posvjetljuje. Tekstura je ugodna, na usnama je ravnomjernim slojem. (Stavim ga prstom). Lijepo miriše, lizalica. Otporne na užas, četiri sata će trajati bez grickanja. Jedan minus je ljepljiv. Općenito, ništa posebno, sjaj poput sjaja, jedino što me oduševljava je njegov dizajn. Podsjeća me na Dalijev rad i stvarno volim nositi tako nešto u torbici. Kauč ​​se, nažalost, tamo još ne uklapa.

Ocjena pet za dizajn, i tako, ništa posebno, da sam u drugom paketu, vjerojatno bih stavio najviše četiri.
A sada sjene.
Puni naziv proizvoda na engleskom: Maybelline Color tetovaža 05 Vječno zlato
Detaljan prikaz:
Ovo su moje prve krem ​​sjene, iz nekog razloga sam se uvijek bojala koristiti ih, činilo mi se da ih je vrlo teško uklopiti. Kad sam ga kupio, pokušao sam ih nanijeti jednostavno prstom, kao što mnogi ovdje savjetuju, ali takav broj nije uspio s ovim sjenama (ležao je neravnomjerno, u nekim komadima, pa sam ih ostavio po strani i nisam ga koristio neko vrijeme, tada sam odlučio Dala sam im drugu priliku i pokušala ih nanijeti četkom, kist sam koristila umjetnom napom.
Ispalo je puno bolje, sjene su savršeno padale, ne znam o čemu se radi, s četkom je, naizgled, sloj tanji, mada sam ih i dalje trljala prstom. Trajnost sjena je stvarno dobra, traju cijeli dan, ne klize, ne gube svjetlinu, dobro idu uz moje ostale sjene. Rijetko nosim njihove solo, uglavnom ih kombiniram sa smeđim ili brončanim nijansama.
uzorak
Na ruku, dnevno svjetlo

Na suncu (vrlo je teško fotografirati vaše oko na jakom suncu, počnem škljocati, a vi dobijete milion bora, poput starije žene)

Ovdje sam u vanjski kut dodao neke smeđe sjene
a ovdje su bronca
Ocjenjivanje: Procijenit ću ih do 5, unatoč malom nerazumijevanju zbog primjene na početku.
I na kraju, puna slika ovih proizvoda na suncua navečer uz bljesak
Hvala onima koji su čitali, nadam se da je bilo zanimljivo)

Pogledajte video: Najava Cenzure . - Nezavisna kultura (Siječanj 2020).

Loading...