Blogovi

Recenzije usana za veliko usisavanje usana Dior Addict Collagen Active

Dobra večer, kozmetičari!
Dugo sam zurila u taj sjaj. Pročitala sam vaše recenzije o njemu, ali nisam mogla shvatiti da li mi treba ili ne. Cijena za njega, blago rečeno, nije mala i nisam vjerovao u čudo od njega.
Ali na kraju, podlegla jesenskoj depresiji i odlučila se razveseliti, kupila sam Maximizer i još jedan Diorov fondant (o tome ću pisati u sljedećem postu).
Za početak, želim reći da mi se alat jako svidio.
Vlasnica sam duge, gotovo uvijek labave kose, tako da za mene glavna stvar u sjaju nije ljepljivost. Druga je boja - jako volim zrcalni sjaj (kao što sam napisala u drugom postu "učinak vazelina na usnama"   ) a Dior stvara učinak vlažnih usana. Treće, prekrasno je svojstvo izglađivanje svih pukotina i stvaranje osjećaja savršeno glatkih i natečenih usana. Maximizer se dobro drži na usnama, sat i pol (čini mi se da je to normalno za takav sjaj). Također mi se svidio učinak peckanja i hlađenja, međutim, budite oprezni! ovaj sjaj može izazvati alergiju. Ne znam koja komponenta, ali usne moje sestre stvarno su se nabrekle od njega, morao sam uzeti Claritin. Jedini minus koji sam pronašao kod njega je apsolutna neekonomija! Sjaj stvarno nestaje iz cijevi pred očima).
Eto, sada fotografija:

Golih usana.
I to sa sjajem.


I cijela stvar (oprostite mi, onaj neobojeni, jutros je skočila da se fotografira   )

Kao rezultat, želim reći da briljantnost vrijedi novca. Naravno, ne povećava usne, ali vizualno se poboljšavaju.
Cijena: u Latualu s popustom od oko 1300 rubalja.
Trajanje upotrebe: oko tjedan dana
Ocjena: 5!

Pogledajte video: Dominion 2018 - full documentary Official (Listopad 2019).

Loading...