Blogovi

Chanel Les Tissages De Chanel rumenilo Duo Tweed Effect - recenzije

Pozdrav, kozmetičari!
Danas ću vam reći o svom rumenilu na "svaki dan" Chanel les tissages de chanel Blush Duo Tweed Effect 20 Tweed Corail.
Šminka studija legendarne modne kuće započela je novu igru ​​sa svojim obožavateljima i pustila liniju rumenila koja se temelji na isprepletenoj teksturi tkanina od tvida besprijekornih Chanel kostima. Mekani tvid pretvorio se u elegantno rumenilo sa laganom satenskom teksturom. Blush Les Tissages de Chanel dostupne su u četiri boje (ružičasta, koraljna, ružičasta i jantarna), a svaka opcija kombinira dvije nijanse, pomiješane s česticama srebra i zlatnog bisera.

Od proizvođača:
Prije mnogo godina Mademoiselle je unijela tweed u svijet haute couture, a sada njezini nasljednici predstavljaju tweed rumenilo Les Tissages de Chanel.
Bilo da su to djelo Petera Phillipsa ili odjek Pink Lame (jesen 2006.) bivših Chanelovih stvaralaca, u svakom slučaju ova su rumenila lijepa.
Rumenila su predstavljena u četiri nijanse - ružičasta, breskvasta, smeđa i karamelna - svaka je pažljivo prošarana zlatnim i srebrnim mrljama sjaja.
Satenska, ultra tanka tekstura rumenila Chanel Les Tissages lako se nanosi i ugodno se drži na koži, dodajući dodir sjaja i jasne svjetlosti vašoj šminki.
Moje mišljenje:
Zanimljiv dizajn, jako mi se sviđa ideja od tweeda. Gornji sloj bio je prekriven zlatnim šljokicama, koji su se postupno blijedjeli.
Dvije kontrastne nijanse koje sadrže osjetljivi svjetlucavi puder, svjetlije nijanse - skoro mat, a onaj bogatiji - sadrži čestice zlatnog bisera. Rumenilo se lako i ravnomjerno nanosi na obraze, dobro se puši, daje raskošan ten, zdravo, osjetljivo i nevino rumenilo.

Komplet uključuje četkicu i baršunasti poklopac, prekrivač je uvijek prašnjav, mada me ne nervira. Četkica je meka, slabo nabijena, rijetko je koristim. Rumenilo je otkriveno na 90 stupnjeva, veliko ogledalo u cijelosti.

Težina 5,5 grama.

Na prstima svaka boja pojedinačno.

Na ruci su obojene boje.


Konzistencija rumenila slična je prahu, kada na četkicu upišete malo prašine. Rumenilo je jako pigmentirano, a lagani potez četkice dovoljan je da na obrazima dobije nježnu nijansu breskve. Sekve su osjetljive, vidljive samo na suncu. Nema nikakve arome, čak ni lagane. Trajnost je nevjerojatna, ako dodirnem lice rukom ili telefonom, ne razmazuju se, ne ispisuju, ostanu tamo gdje su bili, do večeri postaju blijedi, ali ne nestaju.
Na licu su gotovo nevidljive, ali jesu.

Učinak "rodnog" rumenila.

Da zaključim, rumenilo Chanel Tweed Corail sa zadovoljstvom nosim, znaju se nekako prilagoditi različitim tonovima kože i organski izgledati. Zadovoljni kupnjom savjetujem ljubiteljima prirodne šminke da detaljnije pogledaju ovaj proizvod.
cijena: 1 650 rub. na Zlatnoj mapi WP-a
Trajanje upotrebe: 6 mjeseci
Ocjena: 5.
Hvala što ste svratili!
Jesen je posljednji, najsretniji osmijeh godine ...
Smijte se češće!

Maroussia
P.s. Sve fotografije Chanel Tweed Corail su dobre kvalitete, osjećaj mutnoće, zamućenosti ili nedostatka proizvoda u fokusu je pogrešan, rumenilo je potpuno isto kao na fotografiji, pluća i malo nisu fotogenična. Hvala na razumijevanju.

Pogledajte video: CHANEL - New Pierres de Lumiere Collection - First Impressions Collab w Jill E. Crist (Travanj 2020).

Loading...