Blogovi

SOS - spasite našu kožu

Dobar dan, dragi čitatelji Kozmetičari. Ove subote navečer, odlučio sam vas odmah kontaktirati zbog nekoliko savjeta. Činjenica je da sam odmah sakupio nekoliko pitanja o odlasku i odlučio sam ih kombinirati u jednom postu. Dakle, evo problema:
1. ovlaživač za problematičnu kožu.
Uvijek sam bila sigurna da imam masnu kožu. Ali s vremenom su mi se obrazi počeli često ljuštiti, a t-zona je također ponekad prekrivena pilingom, uprkos činjenici da je ovaj dio lica mastan. Odnosno, nemilosrdno sam precijenio njezino pogrešno napuštanje. Nekad sam bio siguran da je nešto zaista potrebno, ali vam nije trebalo vlažiti masnu kožu ... Ali griješio sam.
Pažnja, pitanje! Savjetujte kremu za osjetljivu presušenu kožu, koja ne bi začepila pore i ne izazvala upalu. Preporučljivo je ne preskupo, jer Nemam ogromna sredstva odakle potječu od siromašnog učenika
2. Sunčana krema za istu problematičnu kožu
Ljeto je već prošlo, a prije sljedećeg još puno toga ... Ali budući da sam počeo pisati apel vama, odlučio sam pitati kremu za sunčanje za budućnost. Iduće ljeto planiram izlet na more (unaprijed), tako da mi stvarno treba. Glavni zahtjev je nekomedogena i nemasna. A također savjetujte dobru kremu za tijelo koja me neće ostaviti snježnobijelu, ali neće dopustiti da se pretvorim u piletinu.
3. BB
Ne mogu doći do azijskih mlađih lica, pa me svrbe ruke za isprobavanje europskih kolega. Savršeno razumijem da su to potpuno različite stvari, nebo i zemlja, ali to je moja odluka. Ono što me brine je li ovi bibiks (na primjer od Garnier, Maybelline, Lumene) samo ukrasni proizvodi ili imaju deklarirane proizvode za njegu?
Hvala vam puno na bilo kakvim informacijama o temama koje me se tiču. Pozdravi, Karina.

Pogledajte video: The sinking of the Laconia part1 (Siječanj 2020).

Loading...