Blogovi

Pregled maski za lice

Koga briga, pitam pod kat =)

Dobar dan
Na zahtjev radnika napisala je post o maskama za problematičnu i kombiniranu kožu, koji i sama koristim. Nekoliko recenzija za usporedbu.
1. Garnier maska ​​za čišćenje kože
Što kaže proizvođač
Kako izgleda
Vrećice s dvije polovice (za 2 aplikacije). Svaka je vrećica vjerojatno previše za jednu aplikaciju, ali nema smisla prepoloviti je, nije dovoljno.
Debeli. Tekstura je gusta, ali lako se nanosi. Boja je sivo plava, vrlo svijetla. Miris, da budem iskren, nije razumio koji. MB miriše na cink, a MB kaolin ... ili je to kemija ... Ne mogu reći.

Moje mišljenje
Prvo i najvažnije, od toga nema iritacije, već za to možemo reći zahvaljujući proizvođaču))
Ali općenito, maska ​​me nije baš impresionirala. Kada se nanese, osjeća se toplo, ali ne baš puno. Ako se to naziva "parenjem", onda se kaže jako puno ... Što se tiče njegove glavne sposobnosti, koju je izjavio proizvođač, da očisti pore, tada, nažalost, ne uspijeva se dobro nositi s tim. Čisti samo površno, slično ovom Med Response alati, o kojem sam već napisao zaseban post, ali namijenjen je svakodnevnoj upotrebi da bi kožu održao čistom, a ovo je maska ​​koja se može koristiti 1-2 puta tjedno. Osim toga (vidjela sam u jednoj od recenzija o ovoj maski na kozmetičarki i potpuno se slažem), nakon korištenja DA, koža izgleda gusta, a pore su gotovo nevidljive, ali vrijedi nanijeti hidratantni krema, jer pore postaju proširene i vrlo uočljive, plus što koža počne sjajiti , Rezultat: maska ​​je niochem (((
cijena: 85 rubalja
Ocjenjivanje: 3/5
Period ispitivanja: 2 tjedna
2. Lush Mask Of Magnaminty - “Megamint” maska ​​za čišćenje
Kako izgleda


Moje mišljenje
Sjajna maska! Kao da bih, možda, htio koristiti druge maske, skuplje, ne ručno izrađene, mb neke luksuzne marke, ali nažalost, zdravo) Ovo je jedina maska ​​koja pore može čistiti pore više ili manje dublje (a imam ih i "vrlo duboke", poput rekao je moj kozmetičar ... nema sreće (
Koristim ga već duže vrijeme.
Unatoč činjenici da nisam kupio najveću teglu, to mi je bilo dovoljno za gotovo šest mjeseci. Troši se štedljivo.
Vjerojatno joj ne biste trebali dati potpuni vanjski opis, sigurna sam da svi ovdje znaju za nju iz prve ruke))
cijena: 280 rubalja za 125 grama (mala limenka)
Ocjenjivanje: 5/5 definitivno
Period ispitivanja: oko šest mjeseci
3.The Body Shop Blue Corn maska ​​za čišćenje pilinga 3 u 1 - Blue-kukuruzna maska ​​za čišćenje kukuruza
Kako izgleda
Prilično gusta, tekstura poput megaminta. Svijetloplava s plavim česticama. Miriše nekako kemijski (
Široko rasprostranjeno mišljenje
Oslanjao sam se na reklamiranje i pozitivne kritike o njemu i požalio što sam kupio (
Koristila sam ga u količini 4 puta tijekom 4 tjedna. U prva 2,5 tjedna, 3 puta. Čisti se nekako loše, čisti gotovo ništa, ali izgara ludo (nisam primijetila mnogo efekta i odustala sam. Odlučila sam dati posljednju priliku za tjedan dana. Kao rezultat toga, opekla sam se nakon što sam se prijavila i držala 3 minute, ne tako jako, tako lagano crvenilo i Nakon toga sam se konačno razočarao u nju (
Možda je bolja za masnu kožu koja nije previše osjetljiva, ali za moju kombiniranu i osjetljivu kožu ova maska ​​uopće nije prikladna opcija (
cijena: 530 rubalja po 100 ml
Ocjenjivanje: 2/5
Period ispitivanja: 4 tjedna
4.Natura Spa. Maska za čišćenje
Što kaže proizvođač

Kako izgleda
Nažalost nisam mogao napraviti swatch. Molim vas, nemojte se rugati!) Nije bilo kamere pri ruci. Ali reći ću da ima vrlo gustu teksturu. Svijetla boja breskve. Miris je čudan, nije kemijski, nekako nije razumljiv, ali nije gadan)

Široko rasprostranjeno mišljenje
Voljela sam ovu masku. Čisti vrlo nježno, bez iritiranja kože, ujednačeno s Lush Megamint maskom. Naravno, nema mljevenog zrna aduca, ali oni im nisu potrebni. Dobar učinak. Zbog svoje gustoće troši se malo, a vrećica traje 2 aplikacije.
Jedini nedostatak za mene je taj što je, u usporedbi s Megamyt maskom, ovo skupo zadovoljstvo s gotovo jednakim rezultatom.
cijena: čini se da je oko 100 rubalja po paketu (mogu biti u krivu s cijenom, izvinite, kupio sam ga odavno)
Ocjenjivanje: 5/5
Period ispitivanja: 2 tjedna
Hvala na čitanju) Budi lijepa!

Pogledajte video: MASKA ZA LICE OD ČIPKE ?! (Travanj 2020).

Loading...