Blogovi

Spašavanje kose: Fitoval dermatološki šampon za oštećenu kosu

Danas želim podijeliti osvrt na alat kupljen slučajno, ali koji je postao spasitelj za moju nemilosrdno stanjivanje kose.

Puni naziv: Dermatološki šampon Fitoval za oštećenu kosu.
Tijekom posljednjih šest mjeseci počeo sam primjećivati ​​da mi kosa napušta glavu brzinom svjetlosti i više me ne veseli sjaj i mekoća. Tako sam počeo razmišljati o njezi svoje omiljene kose i tražio lijek koji bi im vratio prirodnu ljepotu - i što je najvažnije - zaustavio gubitak. Sasvim slučajno u ljekarni sam naišla na šampon koji je obećao da ću riješiti ove probleme i, naravno, odmah me kupio.
Šampon je dostupan u dvije količine: 100 i 200 ml. Imam ih oboje, jer sam u početku kupio malu za test, a onda sam se vratio za punu verziju.
Opis proizvođača:. Fitoval formula za oštećenu kosu sveobuhvatna je skrb za učinkovitu njegu oštećene, oslabljene i suhe kose. Lecitin i pšenični proteini vežu se izravno na oštećenu kosu, jačajući njihovu strukturu, zaglađujući ljuskice vanjskog sloja kose.
Primjena: ravnomjerno nanijeti na vlažnu kosu i vlasište. Ostavite da djeluje 3 minute, a zatim temeljito isperite.
Evo fotografije sastava:
Ne mogu reći da me skladba čini sretnom, ali za sada
Moje mišljenje: šampon mi se javio i jako mi se svidio, unatoč mom nepovjerenju šamponima kao proizvodu za njegu. Neobično je što je nakon prvog nanošenja kosa počela manje gubiti. Iako proizvođač to nije obećao, pojavio se primjetni volumen koji ja nisam imao od nijednog drugog šampona. Peruje kosu savršeno! Perut nema. Nakon gotovo mjesec dana korištenja, zaboravila sam što je gubitak kose i koji su problemi s kosom. Nadam se da će šampon biti pratilac moje kose za sva vremena. Ako ga sretnem u ljekarni, svakako kupite s maržom.
Konzistencija je prilično tekuća, miris je specifičan, ali za mene ugodan.
Nisam širila fotografije kose, budući da se njihova struktura nije promijenila. Uz to, daje sjaj i svilenost, po mom mišljenju, prerogativ maski i balzama. Šampon rješava samo probleme vlasišta.
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Cijena: 128 rubalja za 100 ml, 175 rubalja za 200 ml.

Pogledajte video: Ritam grada - Keratinski tretman spas za oštećenu kosu! (Prosinac 2019).

Loading...