Blogovi

O beskorisnim stvarima

Dobar dan
Danas ću vam reći o nekoliko proizvoda: Gurman "Eva" - maskara Non-Stop Volume, "Chocolate" "Eyeliner Gourmandise", Olovka Mayblline Khol express Vodootporna olovka za oči , Pečena sjena "Eva", Trio sjenki za oči Mary Kay Beach Paradise, Mineralni prah koji treperi efekt "Yellow Diamond".
Ideja je davno pisala o beskorisnim stvarima. Ali sada se oblikovala samo u riječima i slikama. Zašto ima više negativnih recenzija u mojim postovima? I evo zašto - svi imamo određenu količinu balasta, ponekad lažemo duže od jedne godine. Netko je praktičniji i kupuje samo ono što će koristiti, netko, naprotiv, urođeni hrčak kreće u nove podvige (poput mene jučer, ali to je druga priča). Pa, kupimo nešto, a onda se ispostavi da to uopće nije ono što smo željeli, već nešto što jednostavno damo i ne stignemo do točke. Stoga ću, prema mojim skromnim ovlastima, pokušati nekoga upozoriti na neke kupnje. Opet, ovo je subjektivno mišljenje. A možda su proizvodi o kojima ću govoriti samo za nekoga. Pa što? Pokušajmo razgovarati?

1. Maskara Eva Gourmandiz
Nema fotografije proizvoda. Tu je fotografija rezultata. Ovo je fotografija iz mog posta na ljubičastim olovkama.
Evo ljubičaste maskare. U posljednjih godinu dana imao sam, osim ove ljubičaste, još dvije crnke. Oboje su sada u drugom svijetu - smeću.
Dakle, u ovoj je konkretnoj fotografiji predstavljeno Gurman "Eva" - maskara Non-Stop Volume u nijansi "Bronca". Otuda i logično pitanje - pa, kakva je to bronca? Zašto je brončana ljubičasta?
O samom lešinu. Mnogi je hvale. I ja sam za to pao. Kupio sam ga. I tri odjednom (gdje mi je bio mozak!). U tom sam trenutku imala lošiju financijsku situaciju od prosjeka - tvrtka je bankrotirala i ostao sam na vratu svog supruga (obično zaradim lavovski udio u obitelji, ali to se dogodilo) - nisam mogao kupiti omiljenu luksuznu maskaru, sjetio sam se dobrih recenzija o tome. Uostalom, bez šminke trepavica ni s psom ne možeš napustiti kuću. U travnju sam uživao u korištenju. Naravno, ponekad su mi se oči ogrebale, ali to nisam povezala s maskarom. Ali u svibnju se tako dogodilo da u jednom finom trenutku uopće nisam otvorio oči. Maskara je bila vrlo alergična. I u svibnju započinje moje cvjetanje, plus leće i živci u pronalaženju posla. Morao je ponekad izlaziti na intervjue. Slikala sam samo oči maskarom. Pa ih je nataknula tako da ih je htjela pokupiti. Ovdje mislim kad se navlaži (kiša, suze, jer sam tada slikao samo vrhove mojih bjelkastih trepavica nevidljivim u stvarnom životu). Dakako, stvar nije samo u lešinama, već je dovršila sliku. Tri tjedna sam se liječio.
U stvari, lešine - proizvođač ga navodi kao voluminozan. Po mom mišljenju, uopće ne daje volumen. Istina, dodaje malo dužine. Pogotovo ako se nanosi u 4-5 slojeva :) Inače činjenica da je na trepavicama nije jasna. Neće se predati. Ovo je zavjerenička maskara! Savršeno zalijepite trepavice u grozdovima i s dužnom pažljivošću možete dobiti izvrsnu mono trepavicu. Vrsta je obožavatelja - osim mono-obrva možete ga koristiti i za zabavu u kostimu poput Noći vještica! Ljepota!
Nešto miriše, ali implicitno. Što je točno nemoguće razumjeti.
Ocjenjivanje: 2 (još uvijek legendarne stvari!)
trošak: 110-120 rubalja
Period upotrebe: od travnja do lipnja bila su tri trupa (obično uvijek imam dovoljno leša za mjesec ili dva)
2. Olovka "Eyeliner Eva Gourmet" Čokolada ""

Zgrabio je slučajno. U istom kriznom razdoblju. Vidio sam jeftinu olovku. Probala sam ga na ruci, svidjela mi se izdržljivost, svjetlina. Ali na kraju sam zgrabio ne crnu, koja je testirana, već smeđu (pakirane su i sve imaju istu boju karoserije - crnu, samo sitno slovo je napisano sa strane sjene - nije iznenađujuće da je pomiješam).
U početku sam se uzrujala da nije crna, a onda mi je bilo drago što ću isprobati novi - to je upravo tako duboka smeđa, lijepa boja. A onda se razočarala. Ne, stvarno je vrlo uporan, čak i bez baze i zgodan. Ali primjena je neka vrsta muke pakla. On je suh. Povlači kožu kapka. I boli. Pogotovo za osobu s lećama, čije su oči uvijek u zoni stalne pažnje i tjeskobe. Ne mogu biti odgovorna za ostale nijanse jer imam samo jednu, ali nešto mi govori da su sve takve. Ne ide baš jednoliko prvi put. Ponekad s kvržicama (fotografija to pokazuje).
To je istina, stvarno. Ne ruši se. Oštrica čisti za njim
Ocjenjivanje: 1
trošak: 50-60 rubalja
Period upotrebe: od travnja
3. Olovka Mayblline Khol express Vodootporna olovka za oči u bijelom
Hitno sam tražila olovku prije nego što sam otišla negdje, na neku vrstu vjenčanja. Htio sam donijeti donji kapak duž unutarnjeg ruba kako bih otvorio oči. U dnu kuće nalazi se prodavaonica poznata svima u formatu drogerije s kemikalijama za kućanstvo, kozmetikom nekoliko marki masovne klase. Otišao sam tamo jer je bilo malo vremena i nije bilo vremena za običnu olovku proći kroz 5km prometne gužve.
Što reći o olovci? Na ruci u swatchu, izgleda vrlo pristojno. Ali u dodiru s vlažnom površinom, ona prestaje davati boju i uopće se ne nanosi. Navedena vodootpornost kao takva također nije. Točnije, to se događa malo drugačije. Možete je primijeniti. Neće dati jasnu homogenu liniju. Ležat će u takvoj kvrgavoj slomljenoj liniji. Ako se primijeni drugi put, linija će biti gusta, podebljana, ružna i ne može se zaključiti. Bez obzira na to koliko morate trljati, ostat će prljava siva mrlja koja se normalno ne briše u potpunosti. Tekstura mu je toliko guma ili nešto slično.
Čini se grozno. Razbija se, proteže se, širi, a zatim je oštrica na sve strane, stol i ruke također.
Ocjenjivanje: 1
trošak: 110-140 rubalja
Period upotrebe: od travnja
4. Pečena sjena "Eva". Četiri sjene (neću reći broj nijanse, to nije bilo napisano nigdje na kutiji, ali više nisu na internetu)
Imam sljedeće boje - plavu, zelenu, bijelu, ružičastu. Ove sjene su jasno stvorene za djecu! Oni se načelno ne vide stoljećima. S bazom se postaje malo bolje, ali situacija se još uvijek ne sprema. Zato pokušajte vidjeti nešto na ovom uzorku. Da ih i dalje prilično masno nanosim!
Sjene sve četiri boje su potpuno iste. Nevidljivi. Plava je još malo vidljiva (zdravo prodavačima Sovjetskog Saveza!). Dobro mljeveno, dobro presovano. Mat. Ali oni leže u komadima, čak i takve pahuljice. A da bi se boja pojavila, trebate nanijeti najmanje tri podebljana sloja. I zašto postoje takve sjene? Čak je i nemoguće naučiti šminku na njima. Jer jednostavno nisu vidljive pred našim očima. Za djecu je vrlo stvar "onakva kakva jest", ali ne i stvarno. I još jedna gadna karakteristika - nakon 2-3 nanošenja, površina samih spremnika, gdje se nalaze sjene, čini se da se "masti", postaje prljavo masna, gadna. To me jako ljuti. Brisanje gornjeg sloja ne radi ni s ubrusom niti s diskom. Odabirem ga alatima za igle ili manikuru. Površina je tada u brazdama. Tada je sve opet bilo gotovo - brazde brazda opet su bile masne i nisu se mogle očistiti na bilo koji način. Definitivno više neću nikada kupiti takve sjene i neću dati ni neprijatelja. Postoji jedan plus. ne raspadaju se! Ali ovo je vrlo sumnjiv plus. Zrcalo iznutra je veliko, ugodno - da. Tamo možete vidjeti dva oka! A spužva je uspješna. Gumirana. Ali toliko mala da ga i dalje koristim još rjeđe od sjene.
Istina se zadržava oko 4 sata.Ako imate sreće da bacite pogled :) Tada se, vjerojatno, upijaju ili isparavaju, općenito - ne samo da se ne vide, ali čak ni traga nema.
Plava je svjetlija. Ružičasta je lijepa, ali još gore vidljiva, bijela je još gora. A zeleno uopće nije vidljivo. Dakle, lagan umor će se dodati očima. Ali ipak, ružičasta - stvarno je prilično lijepa (u kutiji i ako je dugo i dugo trljate prstom, može se pojaviti na prstu).
Dizajn kutije je zgodan. Dobra kvaka, tako teška kutija (još uvijek, toliko plastike!). Sjene bi mogle biti prilično vrijedne.
Bez mirisa. Želio bih reći da bez ukusa, bez boje, bez mirisa. Ali okus nije testiran - neću pisati :)
Ocjenjivanje: 1
trošak: poklon, mislim da oko 150 rubalja
Period upotrebe: od veljače 2010.
5. Trio sjenki za oči Mary Kay Beach Paradise
I opet sjene Mary Kay (pozdrav dlakavoj temi!). Ovaj put trojke. Pripadaju ograničenoj kolekciji obalne boje Mary Kay iz 2009. godine. Pečene mineralne sjene. Tvrtka ga je opisala kao plavo, ovo je nebo, smeđa je pruga od obale, a zelena je voda. Ovdje je plaža. Nemojte me pitati zašto je voda zelena, a zemlja na plaži smeđa. Također se slažem s tim da bi bilo logičnije plažu nazvati plavo-žuto-azurno-bijelom paletom (nebo-sunce-more-pijesak). Ali to je odluka proizvođača, pa nije na meni da o tome raspravljam. samo je tu i nećete ništa učiniti po tom pitanju. Sjene finog brušenja, sa satenskim završetkom. Iako pišem o al = tsalny, i sam mislim da se tamo ponekad pojavljuju sjaji. Tada su vjerojatnije smrznuti. Ne mogu se preciznije odlučiti. Popržite boju i nanesite je prilično lako. Ali slabo slojevit. I kombiniraju se slabo čak i unutar svoje palete - padaju u jednu prljavu mrlju. Ovo je neugodno. Plava - vrlo "sovjetska" - klasična boja prodavača u trgovinama. Zelena, čak i svijetlo zelena, vrlo je prozirna i pred vašim očima daje samo blago zelenu boju, uglavnom skliznuvši u bijelo-plavu nijansu. Čini se da je Brown najviše nosiv. I, čini mi se, blizu je "granitne" nijanse iz glavne kolekcije (ostali nemaju analoga). Štoviše, kada se miješa s drugim bojama (čak ni iz njegove palete), ponaša se prilično predvidljivo - brzo nestaje, nakon što je ležao s prljavom mrljom u očima ne više od dva ili tri sata. Nosim njegov solo u kutu ili dodam malo zelenog u unutarnji kut. U svakom slučaju, to radim rijetko i ne volim sjene. Nikad ih ne bih kupio. Paleta je, po mom mišljenju, vrlo neuspješna. Ovdje je 9,5 grama.
Naravno u plastičnoj kutiji. A u magnetskoj paleti zauzima cijeli odjeljak.
Malo pomirišite nešto. Nekako gadno, ali samo ako ih sami osjetite.
Koliko znam, na nekim se mjestima još uvijek prodaje.

Ocjenjivanje: 2
trošak: dar djevojke savjetnice za kupnju sjenki u magnetskoj paleti, u katalogu je bilo 660 rubalja
Period upotrebe: od siječnja 2011.
6. Još jedna granica Mary Kay, starog proizvoda Mineralni prah s treperavim učinkom "Yellow Diamond". Granica početka 2008. (Božić)
Primio sam ga na poklon u jesen 2010. godine.
Odmah rezervirajte da je prohodala u standardnom plastičnom kućištu s valovima. A u crnoj, prikladne veličine, već sam je nadvladao.
Vrlo čudan proizvod. Cigla od labavo stisnutog zrnastog zrna s velikim bijelim sjajem na pozadini žute prašine. Vrlo je strelovito. Leži čvrsto i vrlo primjetno na licu. Strogo govoreći, proizvođač tu stvar ne kvalificira kao iluminator. Pozicioniran je kao lagani proizvod za ljeto, takav puder. Ali moj se jezik još ne usuđuje nazvati puderom. To su komprimirane iskre. I vrlo velika i vulgarna. Oni koji su žuti i manji padaju u pore i onda ih ne možete odande. A one veće su na vrhu vrlo vidljivo znojne na koži. Osjetite ga čak i na licu! Vrlo prašnjavo. Pokušao sam ga nanijeti spužvom - taloži se na spužvi, ali ne želi prijeći na lice. Samo pojedinačne velike šljokice. Ova stvar je vrlo tsepyuchlya. Do večeri na licu ostaje gomila sjaja koja je svugdje na licu (ne samo lokalno gdje se prijavljujete, već i svugdje općenito), odjeće, vrata, drugih ljudi, a istovremeno se ne žele prvi put oprati. Da biste se isprali morate pokušati. Probao sam različite četke. Meke se uzimaju dobro, ali pretjerano. Smjestila sam se na tvrdu četku - manje je upisana i lakše se upravlja proizvodom na licu. Povremeno sam se pokušavala raspasti - komadiće usitnjenog praha. Točno sam ih ulio alkohol da bih je odvezao natrag u kutiju. No, dok danas fotografiram, jednostavno se raspadalo na 5 velikih komada. Nisam ga počeo sakupljati i bacao nafig. Umoran od toga! Iz tog razloga na licu neće biti uzoraka. Nisam imao vremena za to.
Malo žuto. I ružno je - leži s takvim zrnima izravno na licu. A postoji osjećaj da koža ispod ovog proizvoda u principu ne diše. Fizionomija se počinje znojiti, rumeniti i zahtijevati pranje. Nakon 1-2 dana korištenja, akne se pojavljuju sljedeći dan. I to ne male pustule, koje se lako mogu izliječiti u jednom danu, već velike crvene koje ostaju nekoliko dana. To vežem uz puder, jer se s istom šminkom svaki dan, akne pojavljuju tek nakon nje.
Bilo je i u plastičnoj posudi. Težina je oko 10 grama.
Apsolutno beskorisna stvar, bio bih jako iznenađen kad bi se netko javio.
Osim toga, znam da se takvo nešto još uvijek nalazi u zalihama konzultanata, pa je zato nikome ne savjetujem previše. Čak i besplatno.

Ocjenjivanje: 0
trošak: poklon djevojke savjetnice za kupovinu sjenki na paleti, katalog je bio oko 900 rubalja (mogu biti u krivu)
Period upotrebe: od rujna 2010
Zaključak - uvijek je zaobišao Maybelline, Mary Kay i postupio ispravno. Prvo me nikada nije ugodno iznenadilo. I drugi od ukupnog broja proizvoda koji su me ugodno iznenadili samo malim brojem (nešto više od desetine). Očigledno, daju i lošije (još je uvijek bio poklonjen ruž - svijetlo crveni, dao je pravo na oskudicu, ali istekao je - mjesec dana njegova pojavljivanja bio je posljednji u datumu isteka - naravno, otišao je u kantu gotovo odmah) i to treba prodati. Nakon razgovora s ovom tvrtkom, talog je ostao vrlo neugodan. Gourmandiz proizvodi - ovdje mi je sve jasno - ali kakav novac možete dobiti! Postoje i tri sjenke nepoznate tvrtke - također poklon. Samo se bojim koristiti ih. Lažu. Ali ni ime imena ne znam, pa nisam pisao o njima.
Nemam prijatelja, sve muške prijatelje - i pružiti ih nekom takvom - nekako mi nije najbolje reći.
Zapravo sam imao sreće. Sav moj balast pripada polju masovne ili mrežne kozmetike. A bacati ga nije šteta. Što ću učiniti odmah nakon pisanja posta. No, kad nešto date i nećete to iskoristiti i izbaciti šteta - ovo je zaista dilema.
Što radiš? Imate li puno stvari koje su opterećene? Gledate li na vrijednost onoga što izbacite ili ga u svakom slučaju bacite (ovdje ne uzimam u obzir kašnjenje, izbacim ga bez pitanja)? Je li vam žao nečega? Što radite s darovima koje vam, primjerice, uruči najbolji prijatelj, ali vama - nikako nisu nosljivi?

Pogledajte video: TOP 5 BESKORISNIH STVARI U GTA 5!? (Siječanj 2020).

Loading...