Blogovi

VitaminizaSiya. Vitamin C Njega lica

Pozdrav djevojke!

Danas vam želim reći o četiri proizvoda vitamina C koji su se nastanili u mojoj kupaonici, ali malo je vjerojatno da će tamo dugo ostati.
Pozivam ljubitelje citrusnih i organskih vrsta da me prate

Dakle, danas ću vam reći o četiri organska proizvoda s vitaminom C koji obećavaju antioksidativne učinke, zaštitu od starenja i svjež izgled. Je li to stvarno tako? Saznajemo tijekom naše istrage
Broj 1
Puni naziv proizvoda na engleskom: Avalon Organics VITAMIN C RENEWAL osvježavajući gel za čišćenje
foto:

Prilažem i fotografiju sastava
Swatcha neće biti - obični gel
Detaljno mišljenje:
Na prvi pogled, miris je suludo ugodan mirisni gel žućkaste boje, koji se jako dobro pjeni. Aroma je zaista nevjerojatna, kao da gurnete nos točno u sredinu narezane naranče, čisti kožu nabora. Štoviše, u ovom slučaju pukotina se izaziva ispuštanjem ljuske suhe kože. Da, čak i moja kombinovana koža sa sklonošću masnom stanju oko mjesec dana noćne uporabe, ovaj proizvod je osušen do stanja pergamenta. Stoga je gel napušten i moj suprug ga je uspješno koristio kao gel za pranje nogu
Ocjenjivanje: 2, i to samo za ugodan miris
trošak: cca. 11 dolara
Tako glatko idemo stavak 2
Puni naziv proizvoda na engleskom: Avalon Organics VITAMIN C RENEWAL balansirajući toner
foto:

opet sastav fotografija
uzorak također ne, to je samo bezbojna voda
Detaljno mišljenje:
Progoni nas ista aroma naranče, ali već manje koncentrirana od one gela. Tonik se ne ističe posebno. Kao što kažu, tonik je poput tonika. Pa čisti kožu, izgleda da ne sadrži alkohol, i hvala na tome. Ali, nakon mene ostavi potpuno gadan film Nakon mjesec dana muka, ostavio sam ga i ponekad ga koristim kad bočica dođe u ruke, ali ne mogu reći da mi pruža i najmanji užitak.
Ocjenjivanje: 3, proizvod je br
trošak: cca. 11 dolara
Dalje slijedi broj 3
Puni naziv proizvoda na engleskom: Avalon Organics VITAMIN C RENEWAL Moisture Plus losion - široki spektar SPF 15
foto:
struktura (aktivni sastojci: 7,5% okinoksat, 6,0% oksibenzon)
Swatch:
Detaljno mišljenje:
Posljednja točka našeg obreda njege baleta Marlezon je hidratacija. Ovaj proizvod obećava zaštitu od UVA i UVB zraka, kao i prehranu i hidrataciju kože. U stvari, nemilosrdno masno lice i začepljuje pore, čini se kao maska ​​koju želite što prije isprati, izbjeljuje lice i tako dugo se upije. Tekstura je gusto bijelo mlijeko s istom aromom citrusa. Svi moji pokušaji da ga upotrijebim nužno su doveli do katastrofalno strašnog stanja kože, pa su napušteni mjesec dana kasnije, a nakon posta ova će boca ići na oranje otvorenih prostora gradskih deponija.
Ocjenjivanje: 1
trošak: cca. 15 dolara
Opći dojmovi crte. Apsolutno beskorisna sredstva. Koža ni na koji način nije blistala zdravljem, već je samo blještavila jezivim masnim sjajem, provociranim i prekomjernim sušenjem gela, ali i prekomjernim masnim hidratantnim losionom. Jedina moralna nadoknada takvoj patnji je ugodna aroma.
Termin korištenja linije:Mjesec dana redovitih pokušaja, tonik se još koristi 5 mjeseci, a snaga se koristi jednom tjedno.
A bonus će vam reći o alatu broj 4
Puni naziv proizvoda na engleskom: Nature's Gate C za sebe - teksturirajući serum
foto:
struktura, I ovdje - glavno iznenađenje i razočaranje, jer u sastavu hrpa silikona. Htjela sam kupiti organski serum upravo u onu svrhu koja pruža njegu, a ne samo vizualni efekt, ali ispadalo je da je ovo običan silikonski kit
Swatch:

Detaljno mišljenje:
Proizvođač obećava izjednačavanje tonusa i teksture kože, kao i smanjenje pojave bora, pa čak i pora. Pa, da, zbog silikona, oni se, naravno, stvarno izglađuju, ali serum nema apsolutno nikakav terapeutski ili barem njegujući učinak - navečer se sva ova ljepota opet pojavi pred vama u svom izvornom obliku.
Odnosno, nakon uklanjanja šminke, a u skladu s tim i seruma, ne nalazim nikakvo poboljšanje stanja kože.
Općenito, ovo je još jedna silikonska baza, samo od organskih. Koristim ga s vremena na vrijeme, jer pokušavam ne nositi silikone na svojoj koži svaki dan.
Period upotrebe 1,5 mjeseca neredovno.
Ocjenjivanje: kao silikonska podloga za šminku - 4 (vidi se bolje), kao serum - 2.
trošak:cca. 20 dolara
To su vitamini
Hvala vam na pažnji, djevojke. Nadam se da nisam baš umorna. Ako ste o nečemu zaboravili, pitajte, odgovorit ću na sva pitanja.
Ja sam Daša, a prema meni kako hoćete.

Pogledajte video: STRONGFitnesClub Nail Ahmedov (Studeni 2019).

Loading...