Blogovi

Moje pogreške: crveni ruž Armani, Mac i Nuxe balzam

Kod kozmetičara uglavnom pohvale za ove proizvode za usne. Međutim, kategorički mi nisu odgovarali.
Možda - visoka očekivanja od kvalitete tih proizvoda također su igrala ulogu ...

Proizvodi za usne u mojoj kozmetičkoj torbici iz serije: "nije stajalo".
Koristim ruž i balzam već otprilike godinu dana - a moje se mišljenje nije ni na koji način promijenilo - na bolje. Ali toliko volim crveni ruž da povremeno pokušavam nekako oživjeti svoje mišljenje o njima.
Ako su razlozi moje teške veze s ovim alatima zanimljivi, rado ću to podijeliti. Swatch je to pokušao usredotočiti na teksturu ruža. Unaprijed vas molim da se oprostite onima koji su došli tražiti novu nijansu. Usredotočila sam se na teksturu i pokušala jasno pokazati sve nedostatke, činilo mi se da mogu prenijeti teksturu, ali s bojom sam dugo patila. Oba ruževa su vrlo svijetla, ali na fotografijama je boja izgubila zasićenost (postavila sam ravnotežu bijele boje i odabrala drugačije svjetlo, uglavnom ujutro i dan). Ipak se nadam da sam u tom pogledu ipak postigao određeni rezultat;)
Puni naziv proizvoda na engleskom: Giorgio Armani ruž za usne Rouge D'armani # 401
foto:
Swatch:


ovdje možete jasno vidjeti koliko brzo se boja "pojede" (donja usna je izgubila puno pigmenta).
gornja usna - širi se duž konture prilično brzo. a pola sata nije prošlo od primjene.

Detaljno mišljenje:
Vrlo teško nanijeti - sam ruž je suh poput bibera, pa ga je teško i dugo "pokupiti" četkom. Četkica se savija, ruž odolijeva ... Rekla bih da je to zbog složenog kompleta - ovaj ruž je sada tako konkavan u sredini :)
Nekoliko minuta nakon nanošenja, ruž za usne naglo postaje mekši (poput plastelina) i počinje aktivno „puzati“ u različitim smjerovima. Ruž je vrlo masan i u potpunosti ne drži konturu. Za svijetle ruževe - to nije opcija. Ali svijetle nijanse dopuštaju takvu teksturu.
Odnosno, nositi ga bez konture olovke potpuno je nemoguće. Olovkom se također ne savršeno nalazi u granicama nacrtanog, jer je tekstura vrlo gusta i podebljana.
Ovaj ruž me nervira svojom nesigurnošću. Ako je ruž definitivno suh, onda ispod njega trebate balzam. Ako je ruž sjajan, tada ispod njega trebate temeljni premaz ili olovku (potpuno ispunjavajući konturu). A ovaj je izrazito suh kod nanošenja, jako mokri na usnama :) I u isto vrijeme "šarmantan" osjećaj plastelinskih usana na usnama. Nije toliko sklizak koliko jednostavno gubi boju, nestaje….
To je ono što je u njoj jedinstveno - sjajna je boja. Boja - bogata, luksuzna (ne boji se riječi). Jednostavno volim takve svijetle boje, odgovaraju mi. I kakva šteta što s ovim ružem „nisu odrasli zajedno“.
Uzgred, ruž nije baš ljepljiv.
Ocjenjivanje: 2
Pogreška: boja ruža za usne nije pravilno odabrana u odnosu na njenu teksturu.
Puni naziv proizvoda na engleskom: MAC ruž za usne Matte # A28 So Chaud
foto:

Swatch:


viša - boja je najbliža stvarnosti
i evo teksture nekoliko sati nakon nanošenja.
Detaljno mišljenje:
Evo nasuprotnom Armani ruž za usne. MAS mat kako je navedeno u nazivu - ruž je jako postojan. Drži se na usnama poput zalijepljenih. Obris je savršen bez olovke.
Štete zbog kojih je ovaj ruž upao u moj "ne voljeni" - usne su suhe, bezbožno suhe. Razumijem - takva serija, ne može se ništa učiniti. Odabrao sam ga, izgorivši se na Armaniju i na temelju činjenice da crveni ruž mora imati određenu teksturu.
Ali pogriješio sam, nisam uzeo u obzir ugled i segment marke. Uostalom, svi MAC proizvodi za šminku imaju povećanu otpornost, tako da možete sigurno izabrati nježniju seriju. I tako - usne su jako loše. Nakon pola sata počinju boljeti od zatezanja.
I naravno - naglasite sve svoje bore na usnama. Savjet: za ovaj ruž potreban vam je balzam (i prilično gust, moguće čak i temeljni premaz sa silikonima).
Razumijem njezino poštovanje zbog savršene primjene. Vrlo je lako pokupiti četkom, lako klizi po usnama i u principu joj ne treba olovka. Nije nimalo ljepljivo. Međutim, vrlo bolno suši usne.
Boja se često preslikava dovoljno - pronaći je u drugoj marki neće biti teško (na primjer, u istoj YSL). Nijansa, ako nekoga zanima, je ista narančasto-crvena, na usnama izgleda puno tamnije nego u tubici. Vrlo svijetla zasićena boja. Ja, kao što sam gore napisao, jako ih volim. Stoga ruž za usne živi svoj život u mojoj kozmetičkoj torbici. No, učestalost upotrebe mnogo je inferiornija od iste YSL Rug pur # 137, sjaj # 96 i # 2 (sve su to ruževi u crvenim i narančastim zasićenim nijansama).
Ocjenjivanje:3
Pogreška: svojstva određene marke kozmetike se ne uzimaju u obzir.
Puni naziv proizvoda na engleskom: NUXE Reve de Miel medeni balzam za usne
foto:
Swatch:


Detaljno mišljenje:
Vrlo čudna tekstura Dopustite mi da objasnim: balzam nije čvrst, ali je vrlo vlažan. Ali u njemu se nalazi prilično puno čvrstih čestica (šećera?), Koje mi pružaju nelagodu i uz sve to pokvare izgled. Nakon nanošenja ovog balzama ne možete nanijeti ruž za usne - osiguran je neravni obris.
To mi posebno nije ugodno, jer lako mogu koristiti mnoge balzamere kao podlogu za ruž (čak i vrlo masne sos proizvode poput AVENE usne hladne kreme). Čekam potrebno vrijeme da ih upijem i mirno obojim usne. I ove čvrste čestice u Nuxeu - otapaju se mnogo duže nego inače vrijeme. To je za mene značajan minus. Proizvod je namijenjen samo za kućnu upotrebu.
Nadalje, moram reći o učinku balzama na usne - naravno, balzam dobro omekšava usne, ali istodobno je ovaj balzam vrlo ljepljiv. Znam da mnogi polu-tečni ljekoviti balzami imaju ovaj učinak (na primjer, još jedan francuski medeni balzam „Extra rish balzam za usne“). Ali tamo brzo prolazi. A ovdje kod Nuxe-a - ne prolazi osjećaj ljepljivosti usana, pa čak ni lagano peckanje na rubovima nanošenja balzama.
Posljednje - to pripisujem prisutnosti shea maslaca (shea) u sastavu, koji je tamo 13%. Ja to sredstvo u principu ne doživljavam. Bojim se da sam jedan od onih koji su možda čak i alergični na ovu komponentu - s velikim količinama u sastavu. Zbog toga ne koristim mnoge proizvode popularne marke L'Occitane.
Odnosno, cjelokupni učinak neutraliziran je nekim dosadnim čimbenicima, a nedostaju mi ​​ostali proizvodi za sos-lip. Jao i oh, ali ovaj balzam za mene nije postao must have u kozmetičkoj torbici. I sam učinak nije odličan, ali rekao bih jak C razred ...
Ocjenjivanje: 3
Pogreška: sastav nije pažljivo pročitan zbog alergena + očekivanja su previsoka.
Hvala na pažnji.
Zovem se Nata, javimo se vama :) Ako mi netko pruži savjet o ispravnoj upotrebi gore navedenih proizvoda, kod kojih su njihovi nedostaci neutralizirani - bit će mi samo drago.

Pogledajte video: PROLETER - SVE MOJE POGREŠKE OFFICIAL VIDEO (Studeni 2019).

Loading...