Blogovi

Brak? Dizajner sjene Dior 5 couleurs

Dobar dan, djevojke. Vrlo neugodan trenutak dogodio se s ovim sjenama ... Sve se čini normalno, ali ...

Zapravo, sve je tužnije ...
Jučer sam kupio ovu paletu ... Sve sjene se od tamo mogu vrlo lako i bez napora ukloniti. Ljepilo je tekuće, sjene doslovno "lebde" tamo.
Jednom u automobilu, čim sam to primijetio, naravno, odmah sam se vratio u trgovinu. Dao sam ga konzultantu i objasnio situaciju. Odgovorili su mi otprilike ovako: "Znači, ovo je Dior! Oni lijepe sve na takvo ljepilo, to se često događa", jasno mi je postalo jasno da mi neće uzeti ništa nazad ... Da, ali ljepilo je tekuće ... Nije rekla pola minute, a onda je rekla: "Sjene su potpuno nove, tek su donijele! Ovo nije brak, ali nigdje nema pukotina." Zatim, tako jednostavno, dok pokušavate ukloniti sjenu s palete: "Dođite kući, nježno je otkačite pločicom za nokte i zalijepite je!" Bila sam šokirana, naravno ... Pokupila, otišla ...
Sjene nisu pite, zar ne. Ne, ambalaža je stvarno glupost. Nije mi teško sve držati. Ali misli muče, i odjednom su neispravno pohranjeni, odjednom su bili pod utjecajem temperature? Ili je lažna?
Sjene sjene pokazale su se normalnim. Postojanost, pigmentacija. Sumnje samo o eyelineru.
Suho je ... Nanesite samo tvrdom četkom koja je uključena. Tekstura je približno poput sjene + eyeliner 1: 1. U očima je sve normalno, ali postoje neke poteškoće s primjenom.
Nikad nisam imao Dior sjene, nisam našao nikakve informacije na Internetu.
 
Dakle, je li netko imao nešto takvo? Što učiniti
Kao što su mnogi već nagađali, sjene su kupljene u Letualu. Oh, bilo bi bolje da sam kupio više, ali u drugoj trgovini ... Nema više nogu ...
Ja sam Lena. Na tebi
Pažnja: pokazale su mi se sjene i vidio sam ih prije kupnje, ali taj se kvar može otkriti samo dodirom sjene prstom, tresenjem itd. ništa ne ispada.

Pogledajte video: Brak na nevidjeno. Epizoda 24. Kasandra i Petar (Ožujak 2020).

Loading...