Blogovi

Aktivno osjetljiva serija Yves Rochera

Danas želim s vama podijeliti svoje mišljenje o nekim proizvodima serije Active Sensitive od Yves Rochera.

Kupila sam ta tri fonda prije šest mjeseci. Razlog za to je što moja koža u proljeće postaje vrlo osjetljiva i lako se iritira. Dugo razmišljajući, koji ću brend odabrati za njegu kože u ovom teškom trenutku, još uvijek sam se zadržao na Yves Rocher Active Sensitive.
Dakle, prvo stvari.
1. Yves Rocher bio specifični aktivni osjetljivi derma umirujući tonik - umirujući losion
Detaljno mišljenje:
Upravo sam jučer prekinuo ovaj tonik i ne mogu reći da se zbog toga jako uznemirim. Proizvođač obećava osjećaj ugode od ovog alata, a ta je udobnost prisutna, ali samo u trenutku kada obrišem lice tonikom. Čim uklonim runo s lica, ona se odmah povlači, što je prilično neugodno. Drugi nedostatak je nepraktično pakiranje. Iz boce se izlije više nego što je potrebno.
Ocjenjivanje: 3 od 5. Nema želje za više.
2. Yves Rocher Bio specifična aktivna osjetljiva derma-umirujuća dnevna hidratantna dnevna umirujuća krema
Detaljno mišljenje:
Koristim ovu kremu svakodnevno prije nanošenja šminke. Ljeti sam je izmjenjivala hidratantnom kremom iz Pure Linea i iskreno nisam primijetila mnogo razlike između njih, osim mirisa i ... cijene. Krema je dobra, šminka joj savršeno pada, miris je lagan, gotovo nevidljiv, savršeno se vlaži. Pa, zapravo se od njega ništa više ne traži.
Ocjenjivanje: 5- od 5. (za dostupnost jeftinijeg analoga)
3. Yves Rocher Active Sensitive umirujuća decongesting njega za oči Active Sensitive
Detaljno mišljenje:
Ovo je moj neosporni favorit kao dnevna njega za konturu očiju. Ima nevjerojatan broj prednosti: izvrsno hidratantno sredstvo, dajući izgled svježijeg izgleda (i to je istina), osjećaj ugode tijekom dana, ekonomična potrošnja (dvije male kapi, kao na fotografiji, imam ih dovoljno za oba oka), ugodna tekstura, trenutni apsorpcija. Međutim, postoji jedan nedostatak: proizvođač ovaj proizvod predstavlja na web mjestu pod sloganom "Zaboravite na tamne krugove ispod očiju!" a krema se ne može nositi s ovom funkcijom, ali ne vjerujem da se bilo koja krema može nositi s tim. Stoga, zbog nepoštivanja ovog stavka nisam ljut na njega.
Ocjenjivanje: 5+ od 5. Možda ću sljedeći put kupiti test za test, ali definitivno ću se vratiti na njega.

Loading...