Blogovi

Recenzije ulja za tretman lica Clarins Lotus

Pozdrav svima!
Doista želim podijeliti svoje mišljenje o prekrasnom lijeku koji mi je samo spasio kožu.


Moje mišljenje: Za početak, reći ću vam malo o mojoj koži. Za godinu ili godinu i pol koža mi je prestala gnjaviti zatvorenim komedonima, malim, a ponekad i ne baš, prištićima. Razlog nestanka problema s kožom je obnova normalne hormonalne razine. Koža je postala normalna, blago masna na nosu, ali općenito bez problema. No prije mjesec dana povukao sam se za izradu glinene maske za čišćenje gline (s masovnog tržišta). Bila je to ogromna pogreška, zbog koje se i dalje zamjeram. Za moju se kožu pokazalo previše agresivnom. Grube čestice pilinga ozlijedile su moju kožu, a salicilna kiselina je osušila i izazvala aktivno stvaranje sebuma. Kao rezultat toga, pojavili su se prištići, lice mi se blistalo poput palačinke, na bradi je bilo nerazumljive iritacije ... Iskreno, bila sam prestravljena i bila sam spremna učiniti sve kako bih svoje lice vratila u dobro stanje. Nakon čitanja recenzija na Internetu (uključujući kozmetičara) zanimalo me Clarinsovo ulje. Bez oklijevanja otišao sam u trgovinu po kupnju i iznenada naišao na savjetnika za marku, mladu, ali vrlo kompetentnu i susretljivu djevojku. Uvjerila me da je ulje odličan izbor. I to je istina, gotovo žalim za potrošenim novcem, jer je ulje baš divno. Nakon prve primjene, nisam mogao vjerovati svojim očima - crvena nadražena područja kože na bradi postala su ne tako crvena, a cjelokupna koža nekako se izravnala. Nakon tjedan dana korištenja proizvoda preko noći (kao što proizvođač savjetuje, na koži koja je još uvijek vlažna nakon tonika) svi su biaqi na licu prošli, udio masti se značajno smanjio. Dva tjedna sam proizvod koristila svaki dan, a sad kad mi se lice vratilo u normalu, ulje koristim ne više od 2 puta tjedno.
Ja ću dodati da je alat vrlo ekonomičan i prikladan za upotrebu. Proizvođač je pružio staklenu bocu s poklopcem pipete, što pomaže da se ne pretjera s uljem.
Jednako je važno da se, unatoč činjenici da je ulje deklarirano kao lijek za kombiniranu i masnu kožu, gotovo ne isušuje, već naprotiv savršeno vlaži i umiruje. Ali ipak morate primijetiti da proizvod ima prilično oštar, gorak miris, a ako ste osjetljivi na mirise, to biste trebali imati na umu.
Općenito, divan alat, volim ga s nježnom ljubavlju :)
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Cijena: 2010r bez popusta u Rive Gaucheu.

Pogledajte video: Favoriti 1011. Ena Luna (Travanj 2020).

Loading...