Blogovi

Recenzije bujnih dodataka u boji bujne Jackie Oates

Jednom sam svoj prvi post posvetio najuzbudljivijem pitanju: nemogućnost odabira nijanse temelja za blijedu kožu bez izraženog ružičastog ili žutog tona. Ni među masovnim tržištem, ni među luksuzom, ni u profesionalnoj kozmetici. Na primjer, Maybelline BB krema s oznakom "vrlo svijetla"leži na mojoj koži tamno smeđa mrlja.
U ovom postu nastavit ću pregled krema za temelj s pričom o sljedećim predstavnicima: GIORGIO ARMANI svjetlucava svilena podloga u nijansi 3 bjelokosti, koncentrirani LUSH Jackie Oates temelj i SEVENTEEN dugotrajni make-up u nijansi 1 Porcelain.

Odmah ću pokazati usporedbu sve tri na ruci za usporedbu, a zatim za svaku zasebno na licu.
2 - odmah nakon primjene;
3 - nakon nekoliko minuta.
Puni naziv proizvoda na engleskom: GIORGIO ARMANI svjetlucavi svileni temelj 3 Bjelokosti
foto:
sastojci: Detaljan prikaz:
Općenito: teška boca, 30 ml, raspršivač je standardno, ali od crne grube plastike postoje mrlje, mrlje, mrlje koje je vrlo teško izbrisati. Također je masna tekstura jako slabo oprana, što se primjećuje i prilikom swatch-a. Krema je vrlo gusta i viskozna tekstura, raspoređena je neravnomjerno, pogotovo ako zasjenite, a ne uvlačite je u kožu. Ima prilično neutralan miris. Proizvođač obećava sjaj, ali na sebi ga apsolutno nisam primijetio, radije krema daje matiranje efekt prvi put. Sjaj se pojavi nakon 4 sata. Piling ne naglašava, ne teče, sposobnost maskiranja je visoka, ali krema se osjeti na licu, dugo se taloži i mrlje, što se može vidjeti na sljedećoj fotografiji:
Boja: Ovo nije najsvjetlija nijansa u liniji, postoji još svjetlija 2 Light Ivory, ali u prisutnosti najsvjetlije je bila nijansa 3, a konzultant nije rekao o tome što je u principu svjetlije. I pobrala mi je kreme puno tamnije. Općenito, nisam volio liniju boja - vrlo izravnu, svijetlu i gustu ružičastu, žutu i pijesak.
Narančasta brada:
Također, nakon 8-9 mjeseci, krema se počela raspadati u tekuće i neke mutne komade, morate sigurno protresti bocu.
Ocjenjivanje: Za boju - 2. Za ostale kvalitete - 3.
Puni naziv proizvoda na engleskom: LUSH Jackie Oates
foto: sastojci: Detaljan prikaz:
Općenito: Lagano koncentrirani temelj. Mora se razrijediti hidratantnim sredstvom. Staklena staklenka bez dozatora, 20 g. Krema nije tekuća. Tekstura je bez težine i, nažalost, nevidljiva. Apsolutno. Miris je postojan, ali ne mogu ga nazvati neugodnim, pomalo podsjeća na zobenu kašu. Snaga skrivanja je odsutna.
Radije je hranjiva krema s dodirom. Hue daje, ali maskiranje ili usklađivanje boje kože - ne. Nije pogodan za masnu kožu. Sjaj se pojavljuje odmah nakon nanošenja, moguće zbog količine ulja u kremi. Općenito, proizvod nije razumio, nema učinka.
Boja: Proizvođač piše: "Ova boja je pogodna za one koji imaju svijetlu kožu poput porculana." Od kada porculan je žut, ne znam. Ali na meni je izuzetno žute nijanse. Malo mračno.
Krema se nanosi samo na desnoj strani lica:
I potpuno na licu:
Ocjenjivanje: Za boju - 3. Za ostale kvalitete - 0. Pa, nisu lako.)
Puni naziv proizvoda na engleskom: SEVENTEEN dugotrajni make-up br. 1 porculan.
foto:
Detaljan prikaz:
Općenito: Tekući temelj, plastična boca, 35 ml, vrat je vrlo zgodan, nezgodno je istiskivati ​​kremu iz boce. Miris je jak, podsjeća na baletnu kremu, ali nestaje dovoljno brzo. Proizvođač pozicionira kremu kao ultra laganu, s mat finišom. Ne mat se apsolutno. Ne mogu ni nazvati kremu svijetlom, jako je gusta, raspodijeljena je jako kao i svaka takva krema. Ali neobično - točno. To se ne osjeća na licu. To traje oko 5-10 minuta. Naglašava piling. Tamo gdje su pore znatno proširene, propadaju. No, je li kriva krivica? Snaga skrivanja je srednja, izjednačava ten, crvenilo se smanjuje za 60 posto.
Boja: Oh, ovo je najsvjetlija nijansa koju sam vidio! Toliko da ne vidim razlike u lakoći između njega na licu i vratu. Samo nijansa ružičaste. Nešto neutralnija boja - i bila bi savršena.) Čini se da kamera uopće ne shvaća razliku. (Krema nanesena na desnu stranu lica).
Cijela linija:
Ocjenjivanje: Za boju - 4. Manje za ružu. Pa, zbog činjenice da ostaci preplanulog tenu još nisu oguljeni od mene, to jest zimi može postati tamnije od kože. Za ostale nekretnine - 3.5. Najveći minus za mene je nedostatak matiranja.
Vjerojatno ću detaljnije pogledati, ali za sada mi sedamnaest odgovara više od ostatka kreme u mojoj tužnoj kolekciji. Zapravo, kategorički ne razumijem zašto se to događa: nisam tako super bijeloplava, ali na licu mi ton tone tamno i disonantno s vratom. A s odabirom sjene je problem.
Hvala na pažnji.

Pogledajte video: Nanofibres - estetska kamuflaža prorijeđene kose. Bujna i gusta kosa za 30 sekundi. (Ožujak 2020).

Loading...