Blogovi

Jedna traka, dvije trake

Dobar dan, ljepotice!
Jednom su me zamolili da napravim opis moje umjetnosti od riječi HUDO na noktima.
Da budem iskren, zapravo ne predstavljam vrijednost takvog posta, jer Mislim da je sve jasno, samo trebaš pogledati fotografiju, ali pošto sam obećao, pokušat ću ...
Pozivam one koji nisu jako dosadni kalyaki-noktima na noktima

Danas ću pokazati samo crteže izrađene pomoću posebnih lakova za dizajn tankim četkom.
1. Počeo sam s najjednostavnijim:
na blago suhoj bazi lakova nacrtao sam okomite i vodoravne crte dviju boja. Jednostavno i ne preopterećeno.
2. Malo složio zadatak:
nanosila je osnovnu boju debelim slojem, odmah nacrtala dvije tanke okomite linije u dvije boje i nacrtala valovitu liniju iglom, hvatajući obje trake u boji. Ova opcija nije ozbiljna, ne možete je svakodnevno stavljati, no ljeti je šetala manikirom i pedikurom, u kombinaciji s prugastom majicom.
3. Od uobičajenih pruga, "stvorio" je Francuz:
koristi 3 boje. Nacrtao sam po jednu traku na svakom noktu: prvo sam nacrtao blago zakrivljenu crnu liniju od sredine nokta do sredine ruba na svim noktima, a zatim sam dodao crvenu liniju pored nje, zaokružio ih srebrom itd. Točke postavljaju točke.
Odabrala sam boje za ormar: crveni džemper, crne hlače i srebrni pribor. Ne bih išao raditi tako, ali poslali su me tjedan dana na studij i odlučio sam se opustiti
4. Jako mi se sviđaju dijagonalne jakne i „kutak“, pa ih mirno nosim i na posao i na odmor:
nanijela glavnu boju na cijeli nokat, osušila. Donji dio sam naslikao dijagonalno bijelim lakom, naslikao sam „korake“ tankim četkom i dodao točkice.
oslikao slobodni kut ljubičastim i bijelim lakovima. Bijeli dio je nanesen malo niže i prekrižen bijelom prugom. Moglo bi se zaustaviti na ovome, ali ovdje je Ostap patio =) i odlučio sam dodati trake također u gornji kut nokta. Ispalo je malo neujednačeno, ali dobro je izgledalo na rukama, ako niste pomno pogledali. Sad bih je olakšao: zalijepio bih posebnu nit za dizajn, nacrtao kut na vrhu i uklonio konac.
5. Mesh. Jako mi se svidjelo ovo ljeto crtati mrežicu na gotovo svim krem ​​lakovima. Izvrsno izgleda na bilo kojoj duljini noktiju.
Ukratko:

autentičnije:

na dijagonalnoj jakni:
takva "pita" nužno prekrivena sušenjem.
Vjerovatno ću ovdje završiti, neću ti dosaditi.
Kritika je prihvaćena, po mogućnosti konstruktivna (djevojke, svjesna sam da crteži nisu ozbiljni, ali samo mi je dosadno biti ozbiljna mlada dama).
Možda, ako ne bace rajčicu, ubuduće ću napisati post sa shemama crtanja točkica.
Budi sretna!
Alena

Pogledajte video: Kovrčanje kose pomoću trake (Veljača 2020).

Loading...