Blogovi

Guerlain Parure de Lumiere lagano difuzirajuća vlaga Fondation Infusion SPF 25 PA +++ - recenzije


zdravo dame! danas želim s vama podijeliti svoj dojam o novoj zakladi Guerlain - Parure De Lumiere

od proizvođača:
PARURE DE LUMIERE - NOVI PROIZVOD ZA TONIRANJE SVOJIH KOŽA
Guerlain stvara Parure de Lumière, svoj prvi tonski proizvod koji povećava blistavu ljepotu tena. Zahvaljujući nevidljivoj i nematerijalnoj alkemiji, tekstura i nijanse proizvoda stapaju se s kožom u jedinstvenu cjelinu, stvarajući savršen, individualni sklad. Savršeno satenska, svijetla boja. Osvijetljena novim sjajem, koža poprima lagani dah.
umetak kaže da morska izvorska voda vlaži našu kožu, a tehnologija koja je patentirana u meteoritima odgovorna je za sjaj.
odabirom tona za jesen, prije svega sam tražio svijetlu nijansu, sa prosječnim premazom, ne ležeći maskom, ali bez sjajnih ili reflektirajućih čestica.
koža mi je normalna, ponekad ili ponekad sklona suhoći, s blagim crvenilom na obrazima, posebno na hladnom (ne rozacea, ali nešto slično). Pa, ponekad se u nekim razdobljima osoba „prska“ kao da se pojavljuje rasipanje pojedinačnih upala, a sada je upravo takvo razdoblje vrijeme za pokazivanje tonala))
a glavna nevolja za mene je vrlo lagana koža s ružičastim podtonom, a često čak i najsvjetliji tonovi na meni izgledaju vrlo tamno, odnosno žuto.
a ton je prvo što me podmićivalo tim tonom. Unatoč činjenici da je riječ bež prisutna u nazivu sjene, u stvari je vrlo neutralna. općenito, u usporedbi s ostalim svijetlim nijansama ove linije, naravno da je ružičasta, ali kad se nanese postane potpuno neutralan, a mislim da će odgovarati i ružičastoj i bež snježno bijeloj boji.

dozator je vrlo zgodan, lako je kontrolirati količinu proizvoda.

fotografija pokazuje da na vanjskoj strani ruke, gdje ima preplanuli ten, nijansa izgleda strano - ružičasta je u odnosu na preplanuli ten. na istoj se fotografiji na suncu jasno vidi da u teksturi nema apsolutno nikakvih čestica.
ali s unutarnje strane ruke možete jasno vidjeti kako se nijansa stapaju s kožom, kap i sjenu, ali ne i maksimalno - inače se uopće ne vidi

ovdje možete vidjeti teksturu - tekuća je, prije upotrebe je potrebno protresti, inače je podijeljena na nešto slično vodi i stvarnoj kremi. zahvaljujući ovoj se teksturi nanosi vrlo fino i ekonomično.
pa, čista koža na licu:

sve je vidljivo u svom sjaju))
takvi osipi i crvenilo na obrazima


i - upravo sam nanijela kremu:

na dnevnom svjetlu (fotografija je snimljena na sunčanoj strani, na jarkom difuznom suncu, otuda i prevladavanje žute boje. Ravnoteža boja nije se posebno promijenila, jer na suncu još uvijek dobiva toplu nijansu, a sa ove fotografije je također savršeno jasno koliko neutralni):

za usporedbu - fotografija u apsolutnoj sjeni, na hladnom dnevnom svjetlu:

bliži pogled:

i ovdje se jasno vidi ujednačen sjaj, bez ikakvih čestica. Također možete vidjeti da ne leži na licu s mokrim slojem - ima i puderast završni sloj. to jest, stvarno je saten - nije vlažan, ne sjaji ravno, već tako suzdržan, kao da je koža upravo zasićena vlagom.


generalno, moj dojam je vrlo pozitivan. hidratantna - činjenica je, nanosi se nekoliko dana samo na tonik - niti suhoća ni zatezanje. trajnost je izvrsna. izdrži cijeli dan, pa čak i trčanje po stepenicama - nije kapljelo, nije propalo, znoj se navlačio ubrusom i pronašao ton gdje bi trebao biti. pokrivenost - prosječna, ili čak malo manja, ALI! savršeno slojevito - nanosi se kao korektor u točki - sve se spojilo s kožom, glavno je to učiniti dok prvi sloj nije "sjeo". Pa, sjaj, ako se tako može nazvati, samo je vrsta hidratizirane kože. može uzrokovati poteškoće zbog pudera, ali dobro sam se snašla s ravnom četkom i rukama. Koristila sam Chanel Poudre Universelle Libre s labavim prozirnim velom - dobro, ali može djelovati i kao solo. visoki SPF - 25, to je u redu! s tako laganom teksturom! nijansa - savršeno se uklapa, što je rijetkost za stvarno blijedo lice. Kao da nisam ništa zaboravio)))
cijena - oko 2200 bez popusta za 30 ml
ocjena - 5!
razdoblje ispitivanja - tjedan
Hvala ti, I-Lena, budi lijepa!

Pogledajte video: Guerlain Parure de Lumiere Foundation Review & Application (Travanj 2020).

Loading...