Blogovi

Recenzije Pupa trajne boje sjajnog laka za nokte

Pozdrav, kozmetičari! Što je lak za nokte? Ovo nije samo lijep outfit za naše prste, to je odraz našeg raspoloženja. Kakvo raspoloženje može biti ljeti? Samo pozitivno svijetla.

Boca i četka: Jako volim malu bočicu od 5 ml jer rijetko lakiram nokte svijetlim lakovima, a lak u takvoj boci nema vremena da se osuši ili dosadi. Četkica je tanka, ali meni je prikladno slikati nokte.
Trajnost i sušenje: Lak u jednom sloju brzo se suši, nekoliko minuta na čvrstini, suši se u dva sloja u 10 minuta.Na noktima ne traje više od dva dana.
nijanse:
Pupa trajna boja sjajni lak za nokte br. 601 - čista crvena sjajna boja, bez sjenila i podtona, na noktima izgleda vrlo impresivno, privlači oči. Odlično se uklapa u jedan sloj. Sjaj ne blijedi. I postao bi omiljeni crveni lak, ako ne i jedan minus ove nijanse. Boji ploču nokta. Naravno, možete se nositi s tim ako koristite bazu, ali kad uklonite lak, on i dalje ostavlja ružičasti ton. Sami prosudite.
A ipak je zgodan.

Moja ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 3 mjeseca
cijena: 130 rub
Pupa trajna boja sjajni lak za nokte br. 508 - blijedo narančasta nijansa, koja podsjeća na boju soka od mrkve s kremom. Izgleda sjajno na preplanulim olovkama.

Lak se razlikuje u kvaliteti od prethodnog kolega. U jednom sloju ostavlja ćelave mrlje, tako da ga možete nositi samo slikajući dva sloja. Nije toliko sjajan kao br. 601. Prema tome,
Moja ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 3 mjeseca
cijena: 130 rub
Pozitivno i vedro raspoloženje za sve!
Volite i budite voljeni! Olya

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: Audition Program Arrives in Summerfield Marjorie's Cake (Travanj 2020).

Loading...