Blogovi

Jemma Kidd Perfect Tan Bronzing Trio & Jemma Kidd povlačna četkica za torbu

Na Gemma Kiddu isprobala sam 2 iluminatora i rumenila. Sada je na redu bronzer. Njemu je kao bonus bio kist za rumenilo.
Jemma Kidd Perfect Tan Bronzing Trio
Trobojni bronzer sastoji se od svijetlo bež, opeke i prašnjavih ružičastih nijansi. U dvije krajnosti na suncu su vidljive sjajne čestice, ali nisu vidljive na licu. Oni se mogu vidjeti na suncu ako pogledate izbliza.
Uopće mi se nije dopao srednji ton - cigla po cigla.
Isprva se bronzer uopće nije svidio. Dojam je temeljito pokvaren crvenim tonom. Shvatio sam da se trebate naviknuti na bronzer ili nešto slično ... Kao opcija - kombinirajte s rumenilom. Mislim da tada nekako možete pobjeći od crvenokose. Ili druga opcija - primijenite 2 nijanse smještene na stranama.
Vrlo je dobro upisan na četkici, dok je primjetno prašnjav. Morate biti oprezni da ne pretjerate. Kvaliteta sjenčanja ovisi o podlozi na koju nanosite bronzer. Ako na golom licu, onda leži u prugama. Nanosim ga na Sanskrin ili hidratantnu kremu. Otpor je sasvim zadovoljan, pred kraj robova. dan, bronzer ne nestaje s lica.
Na prstima:
Sve su nijanse pomiješane:
Na suncu se vidi da bronzer daje žutu boju. Dok sam se trudila, požalila sam se zbog kupovine ...
Cijena: 20 £
Ocjena: 3
Jemma Kidd povlačna četkica za torbu
Svijetlo ružičasta uvlakava četka. Teško je ne primijetiti. Toliko se ističe po svojoj veseloj boji. Čak se i malo raspoloženje podiže.
Futrola je izrađena od aluminija i zbog toga je vrlo lagana. Pile su prirodne, ali ne mirišu na ništa. Četkica je meka i meka, srednje veličine. To je, po mom mišljenju, najprikladnije za pigmentirane teksture. Prikladno je upisati "prugaste" proizvode kao četka ima uski dio, koji je prikladan za prolazak kroz trake. Oprana 3 puta i dok nije ispadala nijedna dlaka.
S donje strane, smatram da poklopac ne sjedi čvrsto, lako se i bez napora otvara. Uz to, neoprezna upotreba može ogrebati kućište.
Cijena: 14 £
Ocjena: 4

Pogledajte video: Top 5 Bronzers. ViviannaDoesMakeup (Veljača 2020).

Loading...