Blogovi

2 kreme za mamu od AnneMarie Borlind

Otkrio sam ovu marku zahvaljujući Nini (Hisja): Tražio sam nešto zanimljivo za svoju majku, od marki koje nisam probao, a istovremeno - efektivno. Pa, organski, da. Tada sam nagađao - varka AnneMarie Borlind (Annemarie Burlind) je organska, i još više od toga - pročitala sam da je ona prva certificirana u Ruskoj Federaciji kao ekološka.

Moja majka ima 60 godina, koža joj nije suha, već je normalno, nema posebnih problema s licem, osim ovalnosti lica i gubitka elastičnosti. Stoga kreme obično zahtijevaju učinak podizanja, a po mogućnosti i borbu protiv znakova starenja - pigmentacije i gubitka elastičnosti. Osim toga, majka ne podnosi jake mirise, pa bi proizvod za njegu trebao imati ugodan ili neupadljiv miris.

Dnevna krema AnneMarie Borlind, LL regeneracija, dnevna krema


Krema je zatvorena u teškoj staklenoj posudi koja izgleda reprezentativno i ne trpi tijekom transporta (što se ne može reći o kartonskoj kutiji koja se malo zaprljala). Ispod poklopca vijka nalazi se zaštitna folija koju sam lagano savijeo za uvlačenje. Plus ili minus takvo pakiranje je pojedinačno pitanje: s jedne strane ja sam griješan i stavljam prste u staklenke, a moja majka ne koristi lopate za kremu, a s druge strane to je tegla za mnoge starije žene trljati- znači, ne uzimaju cijevi ozbiljno (neobjašnjivo, ali s tim se često susrećem). Čak i na staklenoj polici te su staklenke prilično stabilne i ne klize se, što je definitivan plus (suprug je nedavno nasjekao još jednu limenku seruma za lice na sudoperu, iako je bio smrdljiv, ali ipak žao).
Krema je prilično gusta, troši se ekonomično, lako se distribuira po licu i brzo se upija. Miris je lagan, nenametljiv, definirao bih ga puderast. Lice se ne sjaji nakon nanošenja kreme, ali krema ga ne potamni. tj. nakon apsorpcije dobro se navlažimo, ali ne i blještavilo. Nakon nanošenja, koža izgleda odmarano, a vizualno se čini da postaje elastičnija. Kreme djeluju u paru (danju i noću, tako da ne mogu jasno razdvojiti učinak jedne kreme od druge, ali učinak njihove upotrebe je očit - koža je njegovana, izgleda njegovano, tako da ću vjerojatno vjerovatno uzeti nešto od sebe s ovom markom.
Što bih osobno želio od takve kreme? možda krema za sunčanje jer se krema pozicionira i kao dnevni.
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Cijena: 44,37 dolara po 50 ml
Miris i tekstura: 5
Vlaži i obnavlja kožu: 5+
Ekonomija: 5

AnneMarie Borlind, LL regeneracija, noćna krema


Ova krema je i u staklenci, prekrivena folijom, a također prilično zasićena. Ima žutu boju i nešto izraženiji praškasti miris. Tekstura kreme na oku djeluje prilično gusta, ali krema je meka i ugodna na dodir, lako se distribuira na koži, brzo se upija. Ali glavna stvar je učinak odmah nakon nanošenja: lice izgleda ružičasto, nahranjeno, odmarano. Istina, za mene je ova krema malo teška, ali za moju majku baš ona prava. Ujutro je koža također meka, svježa, obnovljena. Sažetak: Izvrstan način za njegu kože.
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Cijena: 44,37 dolara po 50 ml
Miris i tekstura: 5
Vlaži i obnavlja kožu: 5+
Ekonomija: 5
Kupujete li kozmetiku za mamu? valjda?)

Pogledajte video: ČRNA MASKA NA TESTU. Ali deluje? (Travanj 2020).

Loading...