Blogovi

OPI lakovi za nokte

Pozdrav kozmetičarima! Danas ću vam reći o setu lakova, na koji sam čekala jako dugo i koji su me, nažalost, razočarali.
Prije nego što sam kupio set mina iz nove OPI kolekcije, vidio sam samo fotografije boca, pogodile su me tako da sam odmah htio naručiti 3 nijanse s posta. Dobro je što me je spasila činjenica da nisam vidio swatch. Ali prvo stvari.
Kolekcija je došla u prekrasnom pakiranju
Nerealno lijepe boje u bocama!
S lijeva na desno:
u noć, Nemesis broj jedan, upravo uočeni gušter, vaš web ili moj ?.
Još jedna fotografija
Sada ćemo detaljnije analizirati svaku instancu.
1) OPI u noć. Plavo-ljubičasto-ljubičasti svjetlucavi lak. Kako sam ga želio! Zapravo, lak se pokazao vrlo tekućim i potpuno prozirnim. Na fotografiji su 3 sloja, a slobodni rub nokta je još uvijek vidljiv. Uvijek stavljam Sesh Vit na lak, tako da se 3 sloja vrlo brzo suše. Upornost nije zadovoljan, prepisivanje se pojavilo drugi dan unatoč dobrom vrhunskom.
Fotografiju gledamo:
dnevna svjetlost
veći
bljeskalica
bliže
Cijena-7,2 $ po setu
Boja ocjena 5, kvaliteta 3
2) Nemesis OPI broj jedan
Prekrasna metalik, prema promo na internetu, podsjetio me na Chanel grafit. Zapravo, ovo je lak s dovoljno velikim šljokicama, koji jednostavno odbija pristojno nanijeti na nokte. Ćelav i prugast. S vrha koji je trajao 3 dana, lako se briše.
Gledamo fotografiju;
dnevna svjetlost

Na svjetlu su vidljive pruge
Cijena-7,2 $ set, procjena-4
3) OPI je upravo uočio gušter
Duo-kromirani lak inspiriran Peridotom Chanelom. I ona ga je stvarno željela. Srećni kameleon, jako lijep! Skupio je puno komplimenata od kolega. Glavna poanta je pretjerana transparentnost i neujednačena primjena. Trajao je 2 dana, nije bilo problema s uklanjanjem.
Gledamo fotografiju;
Mirno svjetlo
Sunčana i ćelava mjesta u aplikaciji (

Uhvatim zelje u hladu
Cijena-7,2 $ set
Ocjena za boju 5, za kvalitetu 3
4) Vaš Web ili moj?
Koraljno ružičasta metalik, ne volim takve teksture jer imam vrlo problematične nokte, a takve "biserne" nijanse to podvlače. Usput, ovaj lak je najpristojniji kvartet, savršeno se nanosi i traje 3 dana.
Gledamo fotografiju;

Cijena-7,2 $ set
Ocjena je jedina za danas 5.
Ispostavilo se da je takav postfrustracija, hvala svima koji su čitali

Pogledajte video: Omiljeni. . i oni drugi lakovi za nokte! (Siječanj 2020).

Loading...