Blogovi

Dvoje iz Barryja M

Pozdrav, cure!

Danas sam opet o lakovima, točnije o potpuno novom za mene, Barryju M.
Nedavno sam u ljekarni Boots vidio promociju pod svaku cijenu Barryja M. Kada su kupili dvije jedinice, treću je bilo moguće odabrati besplatno. U mojim sjećanjima na kozmetičarki su se odmah pojavile olovke, posegnule za olovkama i tako su se junaci današnjeg posta nastanili u mojoj kući. U prilogu je odabrana baza besplatno, o kojoj se nema što reći - baza kao baza. Stoga ćemo danas uživati ​​u isključivo uzorcima u boji.

Puni naziv laka: Barry M NP317 Plavi mjesec
Detaljno mišljenje: Stručnjaci kažu da je ovaj lak vrlo sličan Chanel Rivi. Nemam Rivu, nikad je nisam vidio uživo, pa ne mogu da uspoređujem. Mogu samo objektivno komentirati ovog predstavnika Barryja M kao neovisnu kopiju.
Ovo je svijetloplava mliječ. Ima najmanji blještavilo koje je gotovo nemoguće uhvatiti ne samo na fotografiji, nego čak i u životu. To postaje uočljivo samo pod određenim uglom na suncu, ali mislim da zahvaljujući njemu lak ne izgleda kao savršeni kit. Općenito, takve nijanse su za mene neobične, a ovaj lak je jedini predstavnik ove sheme boja u mojoj kozmetičkoj torbici. A moj prvi Barry M. Primijenjen, što se tiče takvih nijansi i tekstura, prilično je dobar. Naravno, ne bismo trebali suditi po prvom sloju u ovom slučaju. Drugi potpuno ispravlja situaciju. Nije mi uspjelo sa svim noktima - ćelavi flasteri se i dalje pokazuju, ali ako pokušate, možete postići gotovo savršenu primjenu. Slobodni rub sjaji, i sviđa mi se ta prozračnost u njemu. Lak je lagan, neka vrsta marshmallowa (postoji li plavi marshmallow?)
Što se tiče tehničkih karakteristika, svidjela mi se četkica - vrlo joj je lako ravnomjerno rasporediti lak na površini nokta i obojiti područje oko kutikule. Boca mi se također jako svidjela, jer se zbog svog oblika može lako držati, a za razliku od zaobljene braće neće kliznuti iz ruku / koljena
Općenito, lak mi se svidio, a nisam ga ni isprao s noktiju, već ga nosio tri dana. Snimila sam je u apsolutno savršenom stanju, a sve samo zato što dugo ne mogu nositi takve sjene.
Swatch:cijena: cca. 5,5 dolara
Ocjenjivanje: kruta 5
Drugi predstavnik marke odnosi se na "učinke" na web mjestu proizvođača i obećava premaz sličan foliji. Primjenjuju se na isti način. poput običnih lakova. Dakle,
Puni naziv laka: Folija trenutnih efekata noktiju Barry M NP320 - zlatna
Detaljno mišljenje: Pa, reći ću vam iskreno, nisam vidio foliju na noktima. Iako nije samo zlato na prstima. Ovdje je tekstura prilično kremasta, s prilično gustim premazom, koji zapravo stvara svojevrsni efekt "zapečaćene boje" na noktima. Ovo je nedvosmisleno žuto zlato, ali istodobno ne izgleda jeftino ili burlesko. Eliminira prisustvo bilo kojeg dodatnog pribora na ruci, jer je potpuno samodostatan.
Primjenjuje se dostatno, osim što ima tendenciju da se lagano stisne zbog najmanjeg sadnjaka koji se nalazi u patci.
Tehničke specifikacije iste su kao i prijašnji prijatelj: četkica i bočica su udobni i ergonomski
Swatch:cijena: cca. 7 dolara
Ocjenjivanje: samo 5
Ovo su dva Barryja smještena u mojoj torbi za šminku.
Hvala svima koji su čitali.
Ja sam Daša, a prema meni kako hoćete.

Pogledajte video: Our Miss Brooks: House Trailer Friendship French Sadie Hawkins Day (Veljača 2020).

Loading...