Blogovi

L'Oreal Rouge Caresse ruž za usne Recenzije

Danas želim svoj post posvetiti ružu za usne L'oreal Rouge Caresse u nijansi # 201 Razigrana ljubičasta.
Koji su zainteresirani, dobrodošli
Na prvi pogled mi se jako svidio dizajn ambalaže samog ruža za usne.
Amblem L'oreal, ali bliži pogled otkriva da je gornji dio kućišta izrađen od plastike (ne baš visoke kvalitete), a kada ruž nosite u vrećama, ogrebotine će se dobiti u najboljim slučajevima, a u najgorem slučaju poklopac može čak puknuti. Ovaj trenutak malo uznemiruje.
I evo, pojavljuje se ova suludo ugodna nijansa ruža za usne.
Što se tiče karakteristika, mogu to nazvati ruž za usne sa strijama, ovo je pravi balzam koji ostavlja blijedi ton na usnama. Istu boju kao i na štapiću možete postići samo opetovanim nanošenjem ruža za usne, ali izgledat će jezivo, pa je najbolje koristiti ga kao balzam.
Nanosi se vrlo nježno na usne, čini se da je u štapiću čvrsto, ali u dodiru s toplinom usana topi se i pretvara se u lagani gipki balzam.
Evo uzorka na vašoj ruci, ovdje možete vidjeti da je ruž gotovo proziran i ostavlja samo proziran vlažan trag na ruci, s blagim naznakom boje.
Spužve gole, hladne utječu na njih ne na najbolji način:
Ovdje je zagrijavanje u jednom sloju. Lagano ulijevanje u nabore primjetno je, ali morate imati na umu da je ovo oštar makronaredba i na odgovarajućoj udaljenosti vaš će sugovornik vidjeti samo usne koje su blago dodirivane balzamom.


Ocjenjivanje: Stavit ću 4, jer sam očekivao jednolikiji premaz, možda će se ispod uobičajenog higijenskog ruža ponašati drugačije.
cijena: 530 rub, nema popusta.
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Hvala svima na pažnji, moje ime je Lyuba.

Loading...