Blogovi

Pregled kolekcije Essence Wild Craft Collection

Nedavno sam posjetila svog voljenog Müllera, tamo sam ostavila dio ograničene kolekcije Wild Craft. Highlighter i tri nijanse sjene.

U zbirci su objavljeni:
- set obrva
- dvostrana četka za puder i nanošenje sjenki
- 4 laka za nokte (mislim da ću im se vratiti ako me sačekaju)
- 3 nijanse odnushki sjene
- highlighter
- 2 nijanse ruža za usne
Krenimo od highlightera.

Essence Wild Craft ističući puder u nijansi 01 Idemo divlji

Tekstura koju marker ima, sjene imaju jedno-mekanu, kremu, labav, vrlo pigmentiranu. Samo jedan lagani dodir četkom za biranje željene količine. Jednom stranom nacrtam nakošeni četkicu, a drugom čistom laganim pokretima malo je spustim. Pročitala sam da se nekima čini previše sjajno, ali ne volim isticanje proizvoda, čiji je učinak vidljiv samo na makronaredbi ili u određenoj rasvjeti. Stoga je za mene ono što treba. Koža je istaknuta, sam pigment nije vidljiv, ali ima sjaj. Trenutno mi je najdraže.
Ocjena 5/5


Primijenjen prst

pero

Na licu (bljeskalica)

dnevna svjetlost

Essence Wild Craft sjenilo u sjeni Nakit od ruža

neutralna - bež osnovna nijansa sa satenskim sjajem. Dobar kao solo sa strelicama i u društvu s drugim tamnijim nijansama.


Essence Wild Craft sjenilo u sjeni Mystic Lilac.

Duboko ljubičasta. Pakiranje djeluje vrlo blistavo, ali kad se nanese postaje lijepa prašnjava nijansa. Solo možete koristiti u vrlo tamnom smokeyu. Više volim pernatu strijelu ili kosturu.
Premazana i zasjenjena

Meka strelica


I zadnja nijansa

Essence Wild Craft sjenilo u sjeni Iz šume

Klasični kaki, močvarna nijansa, izvlači plavu boju s očiju. Ovdje više volim intenzivan solo, a ne razrijeđen. Sjene se vrlo lako sjene, samo 2-3 pokreta i gotovi ste.

I na kraju, pomičite sve tri nijanse

Sažet ću svoje mišljenje o sve tri nijanse. Unatoč aktivnom sjaju u pakiranju i na slici, sjene i dalje imaju satensku, plemenitu boju. Što ne može osim da se raduje, jer se mogu nositi u običnom životu, a ne samo blagdanima. Sve sjene su dobro pigmentirane, lako se nanose i na visokoj kvaliteti, otporne na 12 sati. Malo prašine zbog labave teksture, ali nije kritično.
Ocjena: 5/5

Pogledajte video: 3000+ Portuguese Words with Pronunciation (Travanj 2020).

Loading...