Blogovi

Bila je to neoprostiva čarolija. CH - Carolina Herrera


Miris za žene pripada skupini orijentalnih cvjetnih aroma.
CH je lansiran 2007. CH. Stvorili su Olivier Cresp, Rosendo Mateu i Carolina Adriana Herrera.
Carolina Herrera CH - svježa, orijentalna, cvjetna i slatka. Svaki od elemenata tumači određeno vrijeme, događaj ili emociju u životu dizajnera. Tako, na primjer, početne note, svježi agrumi, šalju nas u sretno ljeto djetinjstva. Srčane note bugarskog ružinog ulja, jasmina i praline, koje su opisane mirnijim i intimnijim, asocijacija su na obiteljski život dizajnera. Osnovne note kože i kašmira simboliziraju ženstvenost i profinjenost.

Gornje note: bergamot, grejpfrut, limun, tropsko voće i note vode;
Srednje note su jasmin, cvijet naranče, cimet, ruže i praline;
Osnovne note su sandalovina, pačuli, kašmir, cedar iz Virdžinije, mošus, koža i amber.
Moje mišljenje: Mi radimo pogreške, zar ne? Pogreška greškom, ad infinitum. Neki, poput neoprostivih čarolija, a neki postaju nešto božansko, natprirodno i ne mogu vas ostaviti ravnodušnima do danas. To mi se dogodilo. Taj mi je miris odmah došao, kao što sam vidio i na stranicama modnog časopisa. Nisam ga slušao, ali iz nekog razloga sam čvrsto odlučio da bi on sigurno bio moj. A sada je blaga ručka bila u mojim rukama. Isprva sam cijenio bocu, tako elegantan, strogi korzet s crvenim svilenim vrpcama, miris je nagovještavao intimnost, ali ne. Prvi zil je uništio čitavo raspoloženje: "Bože, kakav je ovo kolonjski vod i kako je ovdje završio?" Odmah me boli glava, nisam razumio što se događa, zamjerio sam se ovom užasu i zakleo se da više nikada ne bih odabrao takav parfem. U samo pola sata osjetila sam slatkoću čokolade, moje omiljene praline, tako ukusnu, aromatičnu, s mrvicama od karamele, s ugodnom gorčinom, i bila sam u tvornici čokolade dosta dugo, sve dok cimet polako nije počeo ispreplutavati, pečene jabuke sa šećerom i cimetom odmah su se pojavile. tako je rekla mama prolazeći pored moje sobe. A onda sam se našao na pustinjskom otoku, s toplim morskim povjetarcem i sočnim tropskim voćem, da, tako to čujem dalje i za mene je to bilo pravo otkriće, nikad nisam pomislio da se čokolada može tako pametno pretvoriti u nešto sočno i svježe. Miris je vrlo nepredvidiv, dobro se otvara na vunenim stvarima, kotrlja se i spaja se tijekom dana, a tijekom dana možete čuti kako svira, ali nekako sam u rano proljeće odlučio da ga pokušam odvesti na svjetlo u običnoj svilenoj bluzi, a onda mi je svirao trik : Nisam čuo kako se otvara na meni, čuo sam oštar miris, sličan ne najboljem muškom kolonjku. Miris ne voli hladnoću, treba mu toplina, tada će se pokazati u svoj svojoj slavi i oduševit će tijekom dana.
foto
Moja sestra je primijetila da mirišem na četinarsku šumu, ali nisam primijetila što se događa, bila sam zaokupljena svojim putovanjima. Završilo je jak pljusak, iako je bila zima ispred prozora, nije me briga, sjeo sam na kožnu sofu, uzeo svog voljenog Raya Bradburyja i pomislio da je to najbolja neoprostiva čarolija sa mnom.
Cijena: 2950 rubalja
Hvala na putovanju, ja sam Julia, ja sam na tebi.

Pogledajte video: Serije - Šogun 1980, drugi deo (Travanj 2020).

Loading...