Blogovi

Beauty Cafe. Slani piling tijela "Suša od ribizle"

Dugo sam išao okolo i oko ove marke kozmetike. Htio sam pokušati, ali nigdje nisam vidio recenzije proizvoda. Ipak natpisi "100% prirodan" i "ručno rađen proizvod", kao i zadivljujući mirisi učinili su svoj posao, svaki put kad su privukli pogled na staklenke. I tako, odlučio sam! Za početak s pilingom.

Među predstavljenim aromama pilinga bile su jagoda, grejpfrut, badem sa marcipanom, lingonberry, ali na to sam fiksirala pogled. Na ribizlu:
Prilična naljepnica, prilično skromna posuda (otprilike kao organska trgovina), ali kad je uzmete, to ne možete reći! Staklenka je prilično teška - sadrži 300 grama proizvoda! Evo što sam vidio okrenuvši posudu naopako:
Sastav je stvarno prirodan. Riješeno! Uzimam! Tako sam i sama htjela doživjeti da je nisam imala vremena fotografirati u netaknutom obliku. Dakle, piling u staklenci nakon jedne aplikacije:
Kao što možete vidjeti sa fotografije, piling je vrlo ekonomičan. I miris! Šteta što taj post ne možete „pripisati“. Ni kap kemije! Sama aroma zrelog crnog ribizla. O svojstvima pilinga malo niže, a sada prijeđite na ruke proizvod:
Veće (makronaredba):
Odmah ću reći da su svojstva pilinga na vrhu, ali kao i bilo koji drugi piling soli ima niz značajki u primjeni:
1 - ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu;
2 - po mogućnosti nanosi na vlažnu, čistu kožu;
3 - neko je vrijeme poželjno hodati / stajati u njemu, tako da hranjive tvari prodiru u kožu. Koristim pilinge soli u kadi, pa nakon nanošenja oko 5 minuta, zagrijavam u parnoj sobi;
4 - nakon nanošenja, kožu trebate navlažiti / nahraniti kremama / losionima / mlijekom / uljima (kako želite).
Piling se jako dobro nanosi na prethodno navlaženu kožu i čisti kožu bez ozljeđivanja. Nakon nanošenja, nekoliko minuta kasnije, osjeća se osjećaj peckanja na koži - to je normalno, uobičajena reakcija na sol, bilo da je riječ o morskoj soli, bilo da je to kuhanje. Tako smo uređeni. Ali tko ne može ili ne želi izdržati, odmah se može oprati. Proizvod se vrlo lako ispire pod tušem, ne mrlje kožu, ništa previše. Budući da sol izvlači toksine i vlagu iz tijela, prehrana kože je potrebna nakon upotrebe. Čitav postupak popraćen je predivnim mirisom crne ribizle koja neko vrijeme (ne više od pola sata) ostaje lagana aroma na koži.
Kao zaključak: Jako sam zadovoljan proizvodima ove marke u vidu pilinga, isprobat ću i druge proizvode.
cijena: 144 rubalja
Period ispitivanja: 2 tjedna
Ocjenjivanje: definitivno 5+!
Hvala svima na gledanju! Ja sam Tanya.

Pogledajte video: Beautiful Café Bar Music - Vintage Bossa Nova Covers - Bgm リラックス (Prosinac 2019).

Loading...