Blogovi

Recenzije Essence Quattro sjenila

Čudesna paleta sjena Essence-a, koje se, ako se ne varam, pojavile u novoj kolekciji u rujnu 2012. (ako se varam, ispravite je)


Detaljno mišljenje: Prolazeći pored kabine Essencea uzela sam ove sjene bez izbora jer su mi se već odavno svidjele i nisam imao takvu paletu, u takvim nijansama. (vjerojatno) Prekrasne boje koje se dobro slažu.
Paleta ima 4 nijanse: meko ružičasta sa sitnim šljokicama iste boje, siva, tamno siva antracit i tamnoplava metalik.
Sve četiri nijanse su dobro pigmentirane. Tekstura sjena je vrlo meka. Dobro se upisuju na četkicu, ali ne tako intenzivno nanose četkom.
(Ovdje sam više puta pisao da sam stavljam sjene prstima i četkam ih rukama, tako da se intenzivnije nanose na kapke, ako se postavlja pitanje zašto se sjene intenzivno nanose na moje kapke) Sjene se ne mrve. Stoljećima ostanite u bazi sigurno 6 sati! Bez proklizavanja, bez blijeđenja i ne pretvaranja u jedno mjesto! Jeftina plastična ambalaža koja me ne plaši, i shvaćam da su za 3 eura glavna stvar same sjene, a ne ambalaža. Potpuno i potpuno sam zadovoljan teksturama sjenki, njihovim nijansama i pigmentacijom. Nosiva paleta koju mogu koristiti i plavuše i brinete.
Swatch:

I zauvijek ... u jednom makeup-u se miješaju dvije nijanse, dvije prve lijeve i dvije druge desne (sjene se nanose na bazu)


cijena: 3 eura
Period ispitivanja: 1-1,5 tjedana
Hvala i sve najbolje.
Budite lijepi jesenski dani!

Pogledajte video: Alverde šminka - VALJA LI? (Siječanj 2020).

Loading...