Blogovi

Moji proračunski asistenti 2 - četkice za oči

Nastavljam govoriti o kistovima. Prvi dio je ovdje. Danas želim razgovarati o tri četkice za oči. Kome je to zanimljivo pitam pod kat.

QVS četkica za oči

Ona nema broj. Ravna sintetička četka. Čekinje su vrlo elastične, osjetljive, ne ogrebaju kožu kapka. Ne ruši se. Mislim da se može primijeniti korektor. jer četkica je ravna, tada sam se prilagodila da joj napravim eyeliner duž linije rasta trepavica suhim sjenama. Sjene se ne drobe i vrlo se precizno nanose. Njenim sjenkama nijansiram i obrve. Nije joj prikladno nanijeti sjenu preko cijelog kapka. I da budem iskren, smatram ga beskorisnim.
cijena 100 rub.
procjena 3

Yves Rocher četkica za sjene modularna i ravnomjerna aplikacija

Dugo tražim četkicu sličnog oblika - u obliku olovke. Prirodna četka za poni Idealno za nanošenje sjene na vanjski kut oka, crtanje "petlje". Stews za 5 s plusom (zapravo za ovo sam ga i kupio). Četkica s duljinom ručke dobro leži u ruci. Stup je elastičan, uredno rezan, ne lijepi se i ne ispada. Vrh je zaobljen. Sjena dobro dobiva. Šminka je vrlo uredna i izražajna. Postoji samo jedna upozorenje. Kad sam ga prvi put kupio, bio je savršeno mekan, ali nakon nekog vremena počeo se malo ogrebati. Koji je razlog za to - ne znam. Pranje ne pomaže. cijena 370 RUR
procjena 4 (za ne baš krasne)

Profesionalna četkica za dimne oči Rive Gauche

Ovo je dvostrana četka. S jedne strane, također je u obliku olovke, ali puno manja od prethodne i više punjena. Nešto poput gumice za brisanje.
S druge strane, tanka, ukošena, za eyeliner. Dio koji je u obliku olovke od prirodne hrpe (neću vam reći već) vrlo je gust i elastičan (rekao bih da je previše chur). Dobro skuplja sjene, prikladno ga je koristiti u vanjskom kutu oka, a problematičniji je ispod kosti. Tamo apsolutno nije prikladno za sjenčanje. Ugasi se samo po liniji rasta trepavica - zapravo, kao što je navedeno, za smokey makeup. Ima kapu. Odvojene dlačice strše po strani. Četkica za eyeline je previše meka, nije prikladna za crtanje strelica! Ovaj dio se uvlači, vrlo je slabo fiksiran u fiksnom položaju. Koristim ga kad trebam napraviti super tanku liniju sa suhim sjenama duž linije rasta trepavica.
Cijena 150 rub.
4. razred
Zapravo to je sve. Nadam se da je bilo korisno))

Pogledajte video: Ta Teden: Proračun in evropski dnar (Travanj 2020).

Loading...