Blogovi

Moje poznanstvo s medicinskom kozmetikom za njegu kože lica Gigi

I tako, danas je moj post posvećen dva proizvoda marke GIGI.
Prvi je tonik: Gigi Aloe Vera svježi tonik za sve tipove kože - osvježavajući tonik s aloe verom za sve tipove kože.
Drugo: Gigi Aloe Vera hidratantna krema - Aloe vera hidratantna krema za sve tipove kože.

Detaljno mišljenje:
Moja koža je normalna (malo tanka i osjetljiva), ali bez problema.
Smatram da su ova dva lijeka nalaz, osvježavajući tonik „ALOE VERA“ SVEŽI TONER i hidratantna krema „ALOE VERA“ MOISTURIZER.
Odlično se uklapa u moju kožu, koristim ga 2 puta dnevno ujutro i navečer, kremu nanosim navečer (ujutro imam drugu kremu - ali kasnije će biti zaseban uzorak i recenzije o tome)
Evo što proizvođač piše o toniku: Osvježavajući tonik za lice nadopunjuje postupak čišćenja, hladi, tonizira i osvježava kožu, dajući joj njegu nježnog izgleda. Umiruje nadraženu kožu, smanjuje nelagodu i zategnutost.
Od sebe: Tonik se ne isušuje i ne zateže (jer ne sadrži alkohol), savršeno se vlaži, uklanja ostatke šminke ili mlijeka s kože - ako se nanosi navečer. I osvježava i daje energiju napunivši kožu vlagom - ujutro.
Cilj tonika je očistiti kožu i pore što je više moguće, isprati ostatke proizvoda i klorirane vode te pripremiti kožu za nanošenje kreme. Tonik ima ugodan miris Aloe (boja tonika je blago zelenkasta).
Nakon nanošenja na kožu koža postaje primjetno očišćena i ima svjež izgled. Vrlo je dobar i za svakodnevnu upotrebu i nakon čišćenja ili postupaka od strane kozmetičara.

Proizvođač o kremi:
Hidratantna krema lagane konzistencije koristi se za mlade i srednje dobi - tijekom dana zadržava vlagu u svim slojevima kože. Umiruje kožu s znakovima upale i iritacije. Zaglađuje sitne bore i potiče regeneraciju keratinocita.
Od sebe : Mogu reći da je krema ugodna, lagana, nije gusta, dobro se upija i savršeno hidratizira. Ima neupadljiv svježi miris Aloe, koji brzo erodira. Dobro uklanja crvenilo i iritaciju. Koristim ga noćas nakon pranja i čišćenja lica tonikom - nanesem tanki sloj kreme - kao da ga utrljam u kožu (masažnim pokretima), a čak i ujutro koža izgleda svježe i zdravo.
Ako kremu nanesete ujutro, ona služi kao odličan make-up proizvod, proizvodi naneseni na vrh ne odmahuju se, već se jako dobro raspoređuju po koži.
Koža je zbog uporabe postala ugodna i glatka na dodir.
Krema je također nježno svijetlo zelene boje.
cijena:
Tonik 250 ml. - 200 UAH.
Krema 75 ml. - 320 UAH
procjena: Gigi Aloe Vera svježi tonik (tonik) - 5.
Gigi Aloe Vera vlaživač (ovlaživač) - 5.
Period ispitivanja: 1 mjesec
Hvala na pažnji!

Pogledajte video: 7. Kongres Hrvatske udruge medicinskih sestara s međunarodnim sudjelovanjem (Siječanj 2020).

Loading...