Blogovi

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte Sephora Express u kući

Dobar dan svima!
Danas vam želim reći o zaista čarobnom, po mom mišljenju, proizvodu za uklanjanje laka za nokte Sephora Express i mom pokušaju da ga ponovo stvorim iz improviziranih materijala)
Kako je bilo i što je nastalo - ispod)

Dakle, prije nekog vremena napokon sam kupio alat za uklanjanje laka sa Sephore, koji je dostupan u vrlo neobičnom (ali nevjerojatno prikladnom!) Formatu. Dakle, odvijte poklopac staklenke vidimo ovo:
I bliže - određena tvar koja podsjeća na spužvu, s rupom u sredini:
Tehnologija je jednostavna - umetnemo prst obojenim noktom tamo, pomaknemo se naprijed-natrag i (hura), pojavljuje se prst bez ikakvog laka. Nekako sam sumnjao da će sve biti tako, ali alat je u potpunosti opravdao obećanja proizvođača. I bez obojene kože, i bez pruga uz kutikule, koje onda morate odvojeno obrisati. Općenito, bio sam oduševljen.
procjena: 5
cijena: 340 rubalja
Evo glavnih, po mom mišljenju, prednosti ovog formata:
1. Prvo o čemu najčešće pišu je potpuni nedostatak mirisa. Čini mi se da je riječ o značajnom pretjerivanju - sve miriše, ali, naravno, ne toliko.
2. Ono što je posebno vrijedno je sposobnost brisanja jednog nokta bez uništavanja ostalih. I tada mi je prilično problematično izbrisati jedan slučajno razmaženi nokat, a da drugi ne udarim pamučnom jastukom (ali to može biti samo moj problem). U redu, ako je jednobojna, ali ako ste na to naložili gradijent i na vrh ispisali konadu ... Tada je sramota namazati ga do suza.
3. Opet, možda je to moj problem - ali ponekad sićušna vlakna pamučne vune ostanu na noktima i tada pokvare moju manikuru. I tako nema pamučne vune - nema problema).
Općenito, zaista je praktičniji i brži od klasične metode u svakom pogledu.
I tako sam sjeo, razmišljajući o tome kako su dobro napravili kreativci - uzeli su potpuno običan lijek, malo razmislili o tome kako pojednostaviti život potrošača, a ispostavilo se tako prekrasnom. Ali trebate nešto - sredstvo za uklanjanje spužve i laka za nokte ...
Prestani! Samo spužva i tekućina ... Dakle ...
Otprilike sam se odlučio za isto, samo domaće)
Dakle, ono što mi je trebalo:
1. Spužva (proveo sam test s ostacima onoga što radim gradijentom, a onda sam kupio potpuno novi u trgovini nasuprot za 12 rubalja)
2. Uklanjanje laka za nokte (opet, za testiranje sam kupio Lasku u istoj trgovini za 15 rubalja)
3. Staklenka, prikladne veličine (idealno - ne previše široka i po duljini dlana, po mom mišljenju). Nisam ga našao pa sam ga uzeo ispod soli za kupanje iz Organic shopa, a tijekom testa sam uzeo malo svježeg od pilinga jagode Fresh line).
4. Škare
Dakle, jedan korak - provjeravamo je li naša spužva prikladna za staklenku po visini:
Zatim režemo spužvu tako da je njen promjer malo veći od staklenke:
Pokazalo se ovako:
Provjerite kako to izgleda unutar staklenke:
Naš zadatak je napraviti rupu. Pomislio sam - šta se, dovraga, ne šalim, s obzirom na to da imam tako široku staklenku, napravit ću još rupa (možda je mogu ukloniti i s nekoliko čavala odjednom?). Rupu sam načinio širokim škarama, probio sam je poprečno nekoliko puta:
Provjeravamo da li je svaki nokat slobodno ušao do samog dna. Usput, u originalnoj Sephori unutar rupe ima takvih kvrga, ne znam čak ni objasniti, ali zahvaljujući njima je lako oprati lak blizu kože. Tako su tragovi škara u našoj rupi vrlo korisni.
Na kraju sam napravio 4 rupe:
Unutra sam napunio polovicu maaalenky staklenke od lasica:
Prvo sam obavio test s tri prsta:

Kao što vidite, rezultat je nezadovoljavajući. Ipak, glavni princip je pomicanje staklenke oko prsta, ali kad je nekoliko prstiju, više nije moguće uvrtanje. Ali ako zauzvrat obrišete svaki prst, sve funkcionira u redu.
Iz nekog razloga nisam fotografirao rezultat, ali to je moja druga, manje zbunjena, probna verzija stvaranja alata.
Ovako:
Uzeo sam dva jako dobra komada spužve:
Stavite prvi komad u staklenku:
A zatim ostatak napunite drugim dijelom:
U ovoj verziji uopće ne trebamo napraviti rupu, ispala je na prirodan način.
Ispunjen Weaselom, dobio je ovo:
Mi smo jednom krenili:

Rezultat je, čini mi se, prilično usporediv s originalom.
Kao rezultat, ako nemate Sephora u svom gradu, ili 340 rubalja - ne baš iznos koji je razumno potrošiti na uklanjanje laka za nokte, uz minimalni napor, isti rezultat možete dobiti primjenom improvizirane metode.
Hvala na čitanju. Nadam se da je bilo zanimljivo.
str. a. Nastya. I za mene je to bolje za vas, ali - kako vam je draže)

Pogledajte video: Kako da? GEL NOKTI KOD KUĆE - Skidanje gel laka! (Prosinac 2019).

Loading...