Blogovi

Swamp Green Beyu Shadow Trio - Modna sjenila Star Catwalk, broj 29

Pozdrav dragi kozmetičari!
Khaki nijanse su sada vrlo popularne, svidjela mi se jesenska paleta Dior u ovoj shemi boja, ali iz nekog razloga nisam je kupio, već sam kupio trio BeYu sjene, čije su mi se boje najviše svidjele nego boje u petorici Diora: )

Dakle, boje u paleti su mirne, suzdržane, osobno su pogodne i za uredsku šminku, lako ih mogu koristiti svaki dan.
Ovdje možete vidjeti i najmanje svjetlucave čestice koje stvaraju satenski finiš sjene:
U dnevnom svjetlu boje izgledaju suzdržanije:
Najlakša nijansa je najviše blistava, bijela s kremastim svjetlucavima, ali izgleda baš poput normalne bijele boje pred našim očima. Dobro je koristiti ispod obrva i na unutarnjem kutu oka.
"Žuto-svijetlo zelena" je vrlo lijepe i osjetljive boje, manje sjaji, dobra je za nanošenje na cijeli kapak, ima zlatni ton.
Tamnozelena - izgleda bliže mat, mogu vam pustiti oči (strelice) i potamniti vanjske kutove očiju.
Sve nijanse su meke, savršeno pigmentirane, na temelju standardne trajnosti - živim do večeri.
U paleti je dvostrana spužva, ali ja koristim svoju, meni je to više prikladno, donji kapak donosim na usku stranu "rodne" spužve. Ima ogledalo, ali je premalo, osim ako ga u terenskim uvjetima ne možete nekako pokušati koristiti :) Izvana, paleta je lijepa, sa zrcalnom srebrnom površinom i prozorom u kojem možete vidjeti sve nijanse sjene.
Sjene nanosim spužvom, ali za sebe sam našla drugu mogućnost šminkanja: na cijelu kapku nanesem srednju nijansu spužve, a četkom vrlo lako mogu preći tamnom nijansom, boja se dobije, sredina između njih je vrlo lijepa :) Pa, možete je donijeti crnom olovkom. Dakle, za mene se paleta pokazala samodostatna (kako je volim!) I zato mi se jako svidjela, a u očima mi izgleda prekrasno!
Swatch u ruci - ovdje se boje najbolje prenose.

Pri dnevnom svjetlu, zelen se gotovo ne razlikuje u sjeni.

Par opcija šminkanja očiju u različitim uvjetima osvjetljenja:Rezultat - vrlo sam zadovoljan sjenama: i kvalitetom i bojama!
Cijena - malo više od 300 p. po zalihama.
Rok upotrebe je oko mjesec dana.
Ocjena - 5!
Ja sam Anya, meni na "ti".

Loading...