Blogovi

U vrtu lipovog meda s gelom za tuširanje YAK "Linden Honey"

Nedavno sam otkrila novi, zanimljiv kozmetički brend i danas želim razgovarati o jednom proizvodu  

Prije svega, postalo je zanimljivo isprobati potpuno novo za sebe, ali kad sam ga isprobao, shvatio sam da ću definitivno kupiti sebi više sredstava ove marke i sada ću vam reći zašto.  
Ukrajinska marka YAK naziva se svojim imenom "Yakisne, Korisne, Aromaterapija" ("Kvalitativna, korisna, aromaterapija")
YAKA proizvodi gelove za tuširanje, tekući sapun, čvrst sapun, pjene za kupanje.
Pakiranje proizvoda je dobro: sapun i gelovi za tuširanje (iz gotovo svih serija) pakirani su u prekrasne kutije, spremnici za gel / pjenu su dobro izrađeni.
Estetski trenutak, ali za mene je to važno, u gelovima za tuširanje, tekućem sapunu i pjeni, ovisno o aromi, postoje lišće, bobice one komponente s kojom je ovaj proizvod unutar :) Na primjer, bobice brusnice plutaju u gelu za tuširanje Cranberry-Limun, u sapunu Plantain cijela stabljika plantain i tako dalje. U mom gelu za tuširanje, unutrašnji raspršivač je omotan nečim poput saća :))))
I možda je za mene važno pitanje - gel ne sadrži štetne konzervanse, boje, životinjske proizvode, E-komponente i nije testiran na životinjama.
Pogledajmo helix :)
U okviru:
Opis:
sastojci:

Tekst na boci je napisan straga, ništa ispred, mislim da je to s ciljem da se divim svim vrstama bobica-korijena u bocama)))


Sam gel:

Gel na bazi ekstrakta korijena sapuna i drugog korijena - sapun prosječan, rekao bih da je tako sklizak. Dobro čisti kožu, uopće ne isušuje kožu - obično uvijek nanosim kremu nakon gelova za tuširanje, budući da je koža sklona suhoći.
Nakon tuširanja na koži ostaje lagana ugodna aroma  
Ali želim reći odvojeno o mirisu - božanski je! Nikada nisam vidjela tako čistu, prirodnu aromu cvijeta lipovog meda u gelovima za tuširanje!
Dok se tuširate, čini se da ste u pravom lipom vrtu gdje leptiri lete, pčele sakupljaju med, miris bezbrižnog, ljeta, dobrog raspoloženja! To razumijem aromaterapija, nakon takve arome zaboravite na bilo kakve nevolje ili loše raspoloženje  
Hoću li kupiti nešto drugo? Naravno da! O tome se uopće ne raspravlja :))))))
Ocjenjivanje: 5+
Trajanje upotrebe: već 2,5 tjedna
cijena: 33 UAH
Hvala na pažnji i što ste pročitali sve :)))
Alenka

Pogledajte video: Linden Honey (Siječanj 2020).

Loading...