Blogovi

Ulje za tuširanje - Decleor i L'occitane

Pozdrav svima! Danas želim razgovarati o ne najpotrebnijim, ali vrlo ugodnim sredstvima za tuširanje - uljima Decleor i L'Occitane.
1. Decleor Relax intenzivno opuštajuće ulje za tuširanje
Opis proizvođača: Ovo ulje za tuširanje pretvara se u gustu pjenu za nježno čišćenje kože. Koktel napravljen od esencijalnih ulja tonke, ylang-ylang-a i petitgrena prilagođava opuštanju.
Od mene: Ulje je dosta tekuće teksture, ali dobro pjeni i dobro čisti kožu, ali od Decleor-a sam očekivao nekoliko različitih dojmova u pogledu mirisa - mislim da je miris vrlo individualan (nisam imao priliku mirišati po dućanu) i miris ovog ulja Uopće me ne postavlja za opuštanje, već naprotiv, karakteristična gorčina svojstvena njemu, koju osjećate kada puknete sjeme limuna, vrlo osnažuje. Koža nije posebno hidratizirana i nakon ovog ulja koristim kremu za tijelo. Prvi sastojak u sastavu je voda.
cijena: oko 900 rubalja
Ocjenjivanje: 4
2. Loccitane bademovo čišćenje i umirujuće ulje za tuširanje - bademovo ulje za tuširanje
Opis proizvođača: Izvorna tekstura u kontaktu s vodom tvori nježnu pjenu. Bogato bademovim uljem i hranjivim lipidima omekšava kožu zadržavajući njegujući balans. Na koži ostavlja laganu svilenkastu izmaglicu s nježnom aromom svježih badema.
Od mene: Kao što vidite na fotografiji, nedavno sam kupio tu bocu - ali kakvu bocu ću reći, u četvrtom ili petom. Obožavam ovo ulje zbog guste masne teksture i veličanstvenog svježeg cvjetnog mirisa koji već dugo ispunjava cijelu kupaonicu. Ljeti, u vrućini nakon ovog ulja, često preskačem upotrebu krema za tijelo, jer ulje zaista ne isušuje kožu i može je čak malo navlažiti. Prvi sastojak u sastavu je ulje sjemenki grožđa.
cijena: 980 rubalja prije popusta
Ocjenjivanje: 5+++

Loading...