Blogovi

Clarins Ever matte mineralni puder u prahu

Dobra večer
Dugo nisam pisao postove ... danas želim razgovarati o proizvodu u koji sam se potpuno i neopozivo zaljubio, a koji je definitivno vrijedan pažnje. Puder iz moje nove ljubavi Clarins Ever Matte Shine Control mineralni puder u sjeni 02 prozirnom mediju.

Ne mogu reći da mi je upravo prijeko potreban puder, samo sam htio ne zadovoljiti se puno pa sam dobio novu stvar za sebe. Kupio sam nasumično i nisam bio razočaran!
Detaljno mišljenje: Sviđa mi se sve u ovom prahu, od dizajna do karakteristika. U potpunosti ispunjava sve moje zahtjeve. Fini prašak za mljevenje, vrlo lagan i nije težak, a istovremeno savršeno maskira manje nesavršenosti, a pritom ne leži maska. Pore ​​se ne začepljuju, lice se osvježava i blago ističe. Na mojoj se masnoj koži ponaša na čvrstih 5! Dobro se matira, do kraja dana lice je malo sjajnije, ali ne izgleda kao masna palačinka, već poput lagano vlažnog završetka.
Ali najvažnija je aroma ... miriše na meteorite! Lagan, ne nametljiv miris ljubičice, ja sam samo kopile.
Puder je vrlo ekonomičan, koristim ga malo više od mjesec dana, a kao nov je.
Mogu sa sigurnošću preporučiti ovaj proizvod, vrlo vrijedna stvar!


Lice bez svega, to jest gola

A sada s prahomcijena: 1800 rubalja
Period ispitivanja: 1 mjesec
S poštovanjem,
Julia

Pogledajte video: Clarins Skin Illusion Mineral & Plant Extracts Fondotinta in polvere :REVIEW e APPLICAZIONE (Siječanj 2020).

Loading...