Blogovi

Dolce & Gabbana sjenila Lagoona 150 + tri šminke


Boju dvushke odabrao sam prema principu "boja sjene koju nemam." U mojoj kolekciji praktički nema plavih i zelenih nijansi, a puno je zelenih haljina i bluza. I odlučio sam uzeti takvu paletu, iz radoznalosti. U paleti 1 travnato zelena i jedna tirkizno plava.
Ovo je moj prvi proizvod ove marke, a bio sam vrlo zadovoljan kvalitetom sjenki i lijepim metalnim pakiranjem :)
Detaljno mišljenje: Težina sjena je pristojna - 5 grama, čak i više nego u njihove četiri sjene. Sjene s svjetlucavim, ali vrlo malim, najbolje se vide bljeskalicom. Nemam pritužbi na pigmentaciju sjene i otpornost, nosila sam i sa i bez baze, u oba slučaja živjela su do večeri. Tamnozelena boja je malo prašnjava i s njom je teže raditi nego s tirkiznom bojom. Ali to je prije povezano ne s kvalitetom, već s bojom, a tamnozelena je boja koja je potpuno strana od boje kože i jednostavno je ne možete uklopiti, potrebna je točnost i preciznost ili kombinacija smeđih nijansi. Obožavam smeđu boju i dodam je gotovo svim šminkama, mislim da to čini najluđu boju dnevnog nošenja. U posljednje vrijeme za to koristim ne smeđe sjene, već MAS Harmony rumenilo, mislim da je ovo najbolja tekstura za sjenčanje, manje je pigmenta nego u sjeni, a rumenilo ne mijenja previše šminku i ne privlači pažnju već samo sebe, već jednostavno "kipi" očiju, dodajte malo više volumena i pomognite "uklapanju" sjenki bilo koje boje u moj tip boje.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
nema bljeskalice
s bljeskalicom da pokaže svjetlucav

Boje sjene su složene, lakše ih je kombinirati s drugim nijansama nego nositi solo. Stoga sam skicirao nekoliko opcija, prve dvije uz sudjelovanje vanjskih sjenki, a posljednje samo obje nijanse iz palete zajedno. Kao što sam već rekla na svim šminkama, bora na kapku je sjenilo Harmony MAC rumenila.
Opcija 1: Blijedo plava + smeđa Duochrome Kat Von D mjenjač sjenki Sjena za oči - na putu


Opcija 2: Zelena iz palete na crnoj olovci + zlatna kremasta sjenka Kryolan Aquacolor


Opcija 3: Plava iz palete + Zelena iz paletecijena: oko 40 dolara
Period ispitivanja: 2 tjedna
To su sjene) ne najlakše za korištenje, ali svejedno vrlo zanimljive i kvalitetne.
Hvala na pažnji, nadam se da ste uživali

Pogledajte video: RELJA - DOLCE VITA OFFICIAL VIDEO (Travanj 2020).

Loading...