Blogovi

Moja prva BB Missha M Vita Matte

Dobar dan, odavno sam želio napisati post o svom prvom VV-ke, ali odložio sam ga. Kupio sam ga jer sam odlučio započeti s "klasikom".
Zapravo, nakon poroda, moja je koža naglo promijenila svoj orijentir i postala užasno masna i problematična. Za mene je to bilo vrlo neugodno iznenađenje, jer ni u mladosti nisam od toga patila. Stoga sam, pored aktivnih akcija na oživljenoj koži, odlučila da mi treba Matting BB krema iz nosa. Nakon pretraživanja interneta, odlučila sam isprobati najobičniju i jednostavniju Mišu. I ovo je izašlo :)
Lice mi je bez šminke. Naravno da se sada više ne bojim gledati je bez kamuflaže, ali ona je još uvijek daleko od ideala. Masni sjaj, puno malog potkožnog tkiva, povremeno male upale i crne mrlje - to su sada pratitelji mog lica.
Sad o kremi:
- Tekstura je srednje gustoće, ali nije se lako raspodijeliti po licu, moram se polizati s njom
- Maske srednje, jake mane se neće sakriti
- Uopće se ne matira, čak ću i reći više, pogoršava masnu kožu
- Ne traje dugo, nakon par sati počinje negdje nestajati
- perem srednje, koristim prirodni sapun)
Kremna fotografija:
Lice odmah nakon nanošenja eksploziva:

Reći da mi je čarobni štapić "Photoshopa" dirnuo lice - ne možete to reći, malo sam poravnao ton, dao ga njegovan, ali ne više.
I nakon pola sata već sa šminkom:

Dno crta: Krema nije najgora, sjedi relativno dobro na licu, nije žuta ili ružičasta, ali nisam primijetila ništa posebno. U početku sam bila malo razočarana, ali sada sam odlučna u potrazi za svojim eksplozivom dalje. Ipak, sjede i izgledaju ljepše od običnih tonova.
Ispitno razdoblje: 6 mjeseci
Cijena: 140 UAH (oko 18 $)
Ocjena: možda 4--

Loading...