Blogovi

Recenzije boje noktiju Chanel Le Vernis

Dobar dan, ljepotice!
Tako je stigla tužna jesen ... Ali u našem kraju je uistinu svibanjsko vrijeme. Ako zatvorite oči da lišće svuda zavija, možda ćete pomisliti da će svibanjski praznici dolaziti iz dana u dan. Sočno mlado lišće, priroda koja oživljava nakon hibernacije, blagdanska atmosfera i osjećaj vrlo bliskog ljeta. Zašto ovo radim? A osim toga, junak današnjeg posta donosi mi iste slatke uspomene na proljetnu prošlost i tjera me da sa strepnjom iščekujem nadolazeće proljeće. Stoga predlažem da zanemarite datume i uronite u proljeće Chanel le Vernus 495 Mica Rose.

Detaljno mišljenje: Kupio sam ovaj limitirani lak iz 2009. nedavno na ljetnoj rasprodaji u tvrtki Letual. Općenito, volim svijetle i bogate boje manikure, a nježnost i poluprozirnost u tom pogledu nisu za mene. Ali svako pravilo ima svoju iznimku. Tako se dogodilo i sa mnom. Sam lak je blijedo ružičasta baza isprepletena sa srebrnim i zelenim svjetlucavim.
Tekstura je prilično tekuća, lak se lako distribuira preko nokta, suši se relativno brzo. U jednom sloju je premaz gotovo nevidljiv, u dva je gušći, ali za mene je idealan u tri. Sav lak za nanošenje nanosi se u tri sloja. Čak i za lak koji se najbrže suši, brzo je sušiti tri sloja prilično problematično, tako da sam u malom prstu imao udubljenje, to je ono što sam tražio telefon u torbi.O otpornosti neću reći ništa, jer ga nosim na gelu dok se ne dosadim.
Period ispitivanja: 2 mjeseca
cijena: 600 rubalja po dionici
Ocjenjivanje: definitivno 5.
Mislim da ovo nije zadnji predstavnik brenda Chanel u mojoj kolekciji lakova)
Hvala na pažnji. Budi lijepa!

Pogledajte video: NOVI ESSENCE LAKOVI ZA NOKTE. JESU LI DOBRI? - TEST OD 6 DANA! (Travanj 2020).

Loading...